Sådan oprettes Film Med stillbilleder

July 5

Sådan oprettes Film Med stillbilleder. Nogle mennesker gjort flip bøger, når de var unge. De ville trække stick folk på et stykke papir i forskellige positioner, så bladre gennem dem, ser stick folk, som de syntes at bevæge sig. Dag folk sende billeder via e-mail, til familie og venner. Folk, der ønsker at være kreativ kan lave film på deres computere ved hjælp af digitale billeder og video redigeringssoftware. De følgende trin vil fortælle dig hvordan.

Instruktioner

1 Tag billeder med et digitalt kamera. Har en ven hjælp, eller brug et stativ. Hent billeder til computeren.

2 Åbn video-making software og vælge de billeder, der skal importeres. Vælg alle dine billeder, og klik derefter på "import".

3 Læg billederne i den rækkefølge, du vil have dem i filmen. Træk billederne ind i storyboard. Øg hastigheden på foto displayet for at gøre billederne indlæses hurtigere.

4 Tilføj musik. For at gøre dette, først finde Show Tidslinje i mulighederne for at kontrollere længden af ​​din film, derefter redigere musik til samme længde som din film. Brug knappen mulighed i videoredigeringsprogrammer den til at vælge Importer Audio eller Musik, for at importere musik til samme sted som billederne.

5 Se filmen ved at klikke på "preview." Når filmen er som du ønsker det, gemme det på din computer i den mappe, hvor du vil have det holdt.


relaterede artikler