Sådan bruges en headset mikrofon

November 12

Sådan bruges en headset mikrofon


Med populariteten af ​​webkonferencer applikationer som Skype og muligheder for elever i alle aldre til at tage kurser online, har headset mikrofoner blevet næsten en standard enhed for mange computerbrugere. Der er to grundlæggende typer af headset mikrofoner, defineret af det kabel, der forbinder den til computeren: enten et USB-kabel eller et kabel med dobbelt 3,5 mm (1/8-inch) mini-pin stereo stik. Hver type forbindelse til en computer på en anden måde, men begge giver brugeren mulighed for at fange hans eller hendes lyd og lytte til computerens lydudgang samtidigt uden lydfeedback støj. Headset mikrofoner er også tilgængelige i forskellige stilarter: enten med dobbelte hovedtelefoner, indhyllingsafstand brugerens hoved eller en enkelt øreprop, kroge over brugerens øre. I begge tilfælde mikrofonen del normalt strækker sig mod brugerens mund og kan drejes til at blive båret på enten venstre eller højre side af ansigtet.

Instruktioner

1 Find enten USB-porten eller hovedtelefon og mikrofon på computeren, afhængigt af hvilken type headset mikrofon du har. Hovedtelefon og mikrofon er undertiden farvet grøn og pink, henholdsvis og / eller mærket med små hovedtelefon og mikrofon ikoner.

2 Tilslut USB-kablet eller indsætte de tilsvarende hovedtelefon og mikrofon stik i deres respektive stik. Normalt hovedtelefon og mikrofon stik er også farvekodet grøn og pink til at matche de indgangsstik eller mærket med hovedtelefon og mikrofon ikoner.

3 Se i brugsanvisningen at afgøre, om en særlig driver software skal installeres for en USB-headset mikrofon. Denne software kan være inkluderet på en medfølgende cd eller dvd eller tilgængelige online til download. Hvis driveren er inkluderet på en disk, skal du indsætte disken i computerens diskdrev og dobbeltklik på det relevante installationsprogram, baseret på, om computeren kører Windows eller Mac OS X. Hvis føreren skal downloades, åbne en Internet browser og gå til hjemmesiden anført i brugsanvisningen. Mange Windows-computere registrerer automatisk tilslutning af en USB-enhed, såsom et headset mikrofon, og installere driveren softwaren automatisk.

4 Åbn Kontrolpanel i Windows eller Systemindstillinger i Mac OS X for at justere mikrofonens input niveauer og hovedtelefon output niveauer til dine foretrukne indstillinger. I Windows 7 og Vista, klik på "Hardware og lyd" ikonet efterfulgt af "Sound" ikonet for at åbne op for "Sound Properties" vinduet. Klik derefter på "Afspilning" fanen og vælg den relevante enhed til at justere hovedtelefon niveauer. Næste, klik på fanen "Optagelse" og vælg den relevante lydenhed at justere mikrofon niveauer. I Windows XP skal du klikke på "Lyd, tale og lydenheder" ikonet derefter på ikonet "Lyde og lydenheder" for at åbne op for "Sound Properties" vinduet, derefter justere hovedtelefon og mikrofon niveauer ved at vælge "Lyd" fanen og ved hjælp af rullemenuerne for de respektive enhed. I Mac OS X skal du klikke på "Sound" ikonet og derefter på "Output" og "Input" faner og justere skyderen til det ønskede niveau.

5 Test headsetmikrofon indstillingerne ved at køre det program, der kræver brug af headsettets mikrofon. Hvis du deltager i en online konference eller uddannelsesforløb, spørg de andre deltagere for feedback, hvis mikrofonen er for højt eller for stille, og derefter gentage trin 4 for at justere mikrofonens niveau i overensstemmelse hermed.

TIPS

  • Hvis du planlægger at bruge et headset mikrofon til en online klasse eller konference, ikke vente til sidste øjeblik at sætte den op og teste det - hvis du har problemer og har brug for at kontakte producentens tekniske support. Sæt den op og teste det på forhånd at spare dig selv frustration og forlegenhed.
  • Undersøg din computer, før du køber et headset mikrofon til at sikre, at det er udstyret med de indgangsstik, du behøver.
  • Shop rundt online for et headset mikrofon, der bedst passer til din påtænkte anvendelse. De fleste online forhandlere tilbyder kundeanmeldelser, som kan være nyttige, når du foretager din beslutning.