Sådan Beskyt Viewsat Ultra fra Kom Dræbt af skadelig software

April 28

Viewsat Ultra er en FTA receiver. FTA står for "free-to-air" programmering. Du kan tilslutte din viewsat med din computer for at installere nyeste opdateringer. Mens opdatering af din receiver, kan du støde skadelige programmer og applikationer, der indtaste din computer via internettet. Sådan software installeres på receiveren uden dit samtykke. Når det er installeret, disse ondsindede programmer er fuldt ud i stand for at beskadige din viewsat Ultra modtager. Du kan bruge en in-house værktøj kaldet "Microsoft Malicious Software Removal Tool" for at slippe af ondsindede programmer.

Instruktioner

1 Klik på Start-menuen og skriv "run" (uden anførselstegn) i søgefeltet. Klik for at lancere "Kør ..." værktøj.

2 Skriv "MRT" (uden anførselstegn) og tryk på "Enter" -tasten. Dette vil lancere "Microsoft

Software til fjernelse af skadelig Tool. "Denne software er forudinstalleret på din Windows-operativsystemet.

3 Klik på "Næste" for at fortsætte til scanningen.

4 Vælg "Fuld scanning". Klik på "Næste".

5 Lad MRT finde ondsindede programmer på din computer. Følg instruktionerne for at fjerne skadelig software opdaget. Klik på "Afslut" for at afslutte opgaven.

6 Gentag ovenstående trin mindst en gang om ugen for at holde din computer fri for skadelige programmer. Hvis din computer er fri for skadelige programmer, vil din viewsat receiveren også være fri for enhver form for malware, mens den er tilsluttet computeren.


relaterede artikler