Sådan opgraderer en Dell Dimension E310 CPU

May 4

Sådan opgraderer en Dell Dimension E310 CPU


Dell Dimension E310 er en stationær computer med en Intel Pentium 4 eller Celeron-processor. Hvis du har købt din Dimension E310 med en Celeron eller lavere hastighed Pentium 4, kan du er blevet mindre tilfredse med hastigheden på computeren, end du engang var. Mens opgradering en computer processor kan være udfordrende, bør du ikke lade dette afskrække dig. Med en detaljeret handlingsplan, kan du opgradere Dimension E310 CPU og nyde den øgede ydeevne, en hurtigere processor kan bringe.

Instruktioner

1 Luk Dimension E310 ned. Afbryd alle kabler fra computeren, og placer tårn på sin side.

2 Træk plastik håndtag på bagsiden af ​​Dimension E310 tårnet. Mens du holder håndtaget, løft toppen af ​​sidepanelet og svinge det mod bunden af ​​computeren for at åbne tårnet.

3 Skru de fire Phillips-skruer, der holder ventilatordæksel af plast til Dimension E310 bundkort. Processoren ventilator og køleplade er indbygget i coveret, så skal du holde hånden over det, før du rører den for at sikre, at det ikke er for varmt til at håndtere. Drej Dimension E310 CPU fan dækning mod fronten af ​​computeren, og løft det derefter lige op for at fjerne det.

4 Hægt og løft metal arm ved siden af ​​Dimension E310 CPU soklen for at låse pladen dækker processoren. Sving pladen op, og løft processoren ud af stikkontakten.

5 Rengør rest fra den gamle termiske grænseflade pude fra bunden af ​​Dimension E310 processorens kølelegeme. Neglelakfjerner og sprit arbejde godt for dette. Før du fortsætter, skal du sørge for, at bunden af ​​kølelegemet er helt tør.

6 Pil bagsiden fra den ene side af den nye termiske grænseflade pad og sæt den fast på bunden af ​​kølelegemet.

7 Placer den nye dimension E310 processor ind i det tomme stik. Sænk plade over processoren og re-hook metallet låsearmen under holderen på siden af ​​soklen.

8 Pil bagsiden væk fra den anden side af den termiske grænseflade pad og returnere kølelegemet til sin oprindelige position. Udskift de fire Phillips-skruer.

9 Sæt siden på på Dimension E310 tårnet.