IE8 Problemer på en Vaio

July 15

IE8 Problemer på en Vaio


Problemer med Internet Explorer 8 kører på en Sony VAIO computer kan have en række potentielle årsager. Ved at bruge alternative browsere som Google Chrome eller Mozilla Firefox, er det muligt at finde ud af, om problemet er isoleret til Internet Explorer eller et mere generelt problem med Windows eller din internetforbindelse. Opgradering til en nyere version af Internet Explorer kan være nok til at løse problemet.

Problemer Tilslutning til Websites

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til hjemmesider, det er mere sandsynligt, at være et problem med din internetforbindelse eller netværkshardware snarere end Internet Explorer, især hvis du kan oprette forbindelse til internettet via andre browsere eller din e-mail-klient. Genstart din router og kontrollere status for din internetforbindelse ved at besøge den officielle hjemmeside for din Internet Service Provider eller kontakte dem direkte. Sørg de seneste opdateringer til Windows er blevet anvendt gennem Windows Update i din VAIO betjeningspanel og hente de nyeste drivere til dit netkort eller Wi-Fi-adapter - disse findes typisk på producentens officielle hjemmeside.

Problemer med Website Display

Hvis du oplever problemer med den måde hjemmesider vises på din VAIO, er det muligt, at en Internet Explorer indstilling har skylden, især hvis der er de samme problemer på tværs af flere forskellige hjemmesider. Prøv at nulstille Internet Explorer-indstillinger for at se, om det løser problemet - den mulighed er på fanen Avanceret i dialogboksen Internetindstillinger, der er adgang via menuen Funktioner. En installeret plug-in kan også påvirke den måde hjemmesider vises på skærmen - prøve at deaktivere dem én efter én fra Administrer tilføjelsesprogrammer menu tilgængelig i menuen Funktioner.

Browser Nedbrud eller frysning

Problemer med Internet Explorer 8 nedbrud eller frysepunktet til en mere alvorlig underliggende problem med browseren - det er muligt, at nogle af programmets filer er blevet slettet eller bliver ødelagt. Den bedste måde at reparere disse filer er at hente Internet Explorer 8 fra Microsofts websted download-center på microsoft.com/download og installere det fra bunden. Du vil blive bedt om at vælge, hvilken version af operativsystemet, du bruger, før download kan begynde. Følg instruktionerne i installationsguiden for at fuldføre processen; setup filen er i stand til at genkende hvilke dele af ansøgningen der mangler, og som skal udskiftes.

Opgradering og finde yderligere hjælp

Opgradering til Internet Explorer 9, som er den seneste officielle version af browseren, sikrer, at IE er kompatibel med moderne hardware, systemer og web-teknologier. Du kan få det fra Microsoft Download Center på microsoft.com/download, men det virker kun på Windows Vista og Windows 7. Hvis din VAIO bruger en ældre version af Windows, yderligere hjælp med Internet Explorer 8, kan findes via den officielle støtte sektion af Microsofts websted på support.microsoft.com. Blandt de tilgængelige muligheder er et hjælpeprogram, der kan hjælpe dig med automatisk at diagnosticere problemer med Microsofts browser.


relaterede artikler