Sådan Reset en HP 60 printer patroner

July 11

Sådan Reset en HP 60 printer patroner


HP 60 printer patron bruges i mange HP-printere. Det er ikke svært at genopfylde patronen, men at få printeren til at erkende, at det er blevet genopfyldt kan være. Patronen har kontakter placeret på ryggen, fortæller printeren, hvor meget blæk der er tilbage. Med en lille smule af tape og et par oplag af justeringssider, vil din genopfyldt blækpatron nulstilles og læses som fuld igen ved printeren.

Instruktioner

1 Dæk bunden kontakt i anden kolonne af kontakter fra højre med et lille stykke tape. Sæt printerpatron i printeren og en justeringsside automatisk udskriver. Fjern patronen fra printeren, når denne side er udskrevet.

2 Brug et stykke tape til at dække bunden kontakt i anden kolonne af kontakter fra venstre. Lad tape på den kontakt, der allerede er dækket. Sæt printerpatron i printeren og en anden justeringsside automatisk udskriver. Fjern patronen fra printeren, når justeringssiden er færdig.

3 Fjern de stykker tape fra begge kontakter. Sæt patronen tilbage i printeren. En anden tilpasning udskrives, og printeren skal læse printer patron blækniveauer som fuld.

4 Gentag trin et til tre, bortset anvende tape til bunden kontakt af kolonnen længst til venstre i stedet for til bunden kontakt i anden kolonne fra venstre som beskrevet i trin 2, hvis patronen stadig ikke læses som fuld.

TIPS

  • Sørg ingen lim er tilbage på kontakterne efter fjernelse af tapen. Ellers patronen muligvis ikke korrekt eller ikke kan genkendes af printeren.

relaterede artikler