Sådan Sync Outlook-kontaktpersoner og opgaver med Google

May 4

Sådan Sync Outlook-kontaktpersoner og opgaver med Google


At skifte fra Outlook til Google kan være kompliceret for nogle brugere. Det kan især være svært for dem, der har en masse information gemt i deres Outlook-konto, som de ikke ønsker at miste. Google har ikke åbnet mulighed for at overføre Outlook oplysninger i en almindelig Google-konto endnu, men har gjort det muligt for dem med en premier Google-konto.

Instruktioner

1 Tilmeld dig en Google Apps-konto, hvis du ikke allerede har en. Du skal bruge premier eller uddannelse udgave. Opgrader om nødvendigt.

2 Log ind på din Google Apps-konto, og gå til din "Control Panel". Vælg "Dashboard" fanen, klik på "service Indstillinger" og vælg "E-mail". Vælg fanen Generelt, og marker afkrydsningsfeltet for "Aktiver Google Apps Sync og Google Apps Connector til mine brugere" under afsnittet "Outlook & Blackberry Support". Klik på "Gem ændringer".

3 Sørg "Kalender" er angivet under din "Indstillinger for." Hvis ikke, skal du klikke på "Tilføj flere tjenester" og klik på "Tilføj det nu" under "Kalender". Klik på "Gem ændringer".

4 Vælg "Control Panel" og vælg fanebladet "Domæneindstillinger". Klik på fanen "Bruger indstillinger" og vælg "Aktiver deling af kontaktpersoner." Klik på "Gem ændringer".

5 Download og installer Google Apps Sync på computeren, hvor du får adgang til Outlook.

6 Indtast din Google Apps-konto oplysninger, når du bliver bedt om. Sørg for at vælge "Husk mig" for at undgå at skulle indtaste dine oplysninger hver gang du logger på. Klik på "Fortsæt".

7 Vælg "Importer data fra en eksisterende profil" og vælg din Exchange-konto profil. Sæt et flueben i felterne for "Kontakter" og "Notes, journal entires og opgaver." Du kan også vælge noget andet, du ønsker at synkronisere. Vælg "Opret profil".

8 Start Outlook og det vil bede dig om at vælge, hvilken profil, du ønsker at bruge. Vælg din Google Apps-profil, og det vil begynde at importere dine data i Google Apps. Når du er færdig, skal du gå tilbage til din Google Apps-konto fra nettet og alle dine Outlook-oplysninger vil være til stede og synkroniseret.