Sådan Find Driver Updates

February 3

Sådan Find Driver Updates


Alle hardwareenheder, inklusive lyd Oprettelse kort og grafisk rendering grafikkort, der er installeret på en Windows 7-baseret computer-system kræver up to date drivere til at yde deres bedste. En driver er et sæt filer, der tillader en given hardwareenhed til at kommunikere med de andre mange andre komponenter i PC. En enhedens driver skal opdateres hyppigt på grund af installation af ny software. Dette opnås nemt med værktøjer indfødte til Windows 7 operativsystem. Konkret Enhedshåndtering værktøj giver adgang til alle enhedens driver samt opdatering muligheder.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start" på pc'ens skrivebord for at bringe startmenuen til syne.

2 Skriv "Device Manager" i søgefeltet placeret i startmenuen og klik på "Enter". Vinduet Enhedshåndtering kommer til syne. Inde i Enhedshåndtering vinduet er en liste over al hardware installeret på pc'en grupperet efter hvilken funktion de tjener.

3 Udvid den kategori, den enhed, som du ønsker at udføre en driveropdatering falder ind under, og derefter dobbeltklikke på navnet enheder. En enhed egenskaber vinduer åbnes.

4 Klik på fanen "Driver" i vinduet enhedens egenskaber, og klik derefter på knappen "Opdater driver" for at starte driveropdatering guiden Windows.

5 Klik på "Søg automatisk efter opdateret driversoftware" i driveropdatering guiden for at tillade Windows at søge på internettet og computeren for de mest up to date chauffør til rådighed for enheden. Når driveren er placeret det er installeret automatisk af Windows. Luk guiden driverinstallationen at gå tilbage til normal brug af computeren.