Sådan Refill HP 93 Color Ink Cartridges Yourself

April 16

Sådan Refill HP 93 Color Ink Cartridges Yourself


Hewlett Packard (HP) 93 farve blækpatron bruges sammen med HP Photosmart PSC 1510, 1507, C4180, C3180 og C3150 printere og Deskjet D4160, 5440 series-printere. De printerpatroner kan genfyldes ved hjælp af en refill kit op til otte gange afhængigt af typen af ​​refill kit, du køber. HP blækpatron skal fyldes, så snart patronen er tom for at forhindre patronen tørrer ud.

Instruktioner

1 Læg køkkenrulle på et bord. Fjerne indholdet af HP 93 refill kit. Kittet vil have en flaske blæk for hver farve --- cyan, magenta og gul --- og tre sprøjter.

2 Fjern etiketten fra blækpatronen. Brug en tandstik til at kontrollere farven i hver af de tre udluftningshuller. Den gule bør være øverst centrum, magenta skal være på den nederste venstre side og cyan i nederste højre side.

3 Stik kanylen ind i flaske blæk. Træk op på toppen af ​​sprøjten til at fylde sprøjten med 5 ml. blæk. Gør dette for hver farve.

4 Stik nålen ind udluftningshullet. tryk langsomt ned på toppen af ​​sprøjten at injicere blæk ind i det tomme patron. Hvis blækket kommer ud af udluftningshullet, stoppe og bruge køkkenrulle til at tørre op blækket. Gør dette for hver farve. Bemærk, at nogle farver muligvis bruge al den blæk, hvis svampen ikke var helt tom. Retur blækket til flasken.

5 Placer HP 93 blækpatron i printeren. Brug et tekstdokument til at køre en til tre testsider at cykle blækket.


relaterede artikler