Opsætning af Hotmail i Outlook 2007

April 5

Opsætning af Hotmail i Outlook 2007


Windows Live Hotmail er Microsofts gratis e-mail service. Det er mest almindeligt tilgås via en webbrowser. Men Microsoft lader også brugerne oprette deres Hotmail-konti i Outlook 2007 ved hjælp af Office Outlook Connector. Denne gratis service hjælper folk, der bruger e-mail ofte og foretrækker en egentlig program til at hjælpe med at administrere beskeder og øge produktiviteten. Når det er installeret, kan du styre din Hotmail sammen med andre eksisterende e-mail konti, du tidligere har føjet til Outlook.

Instruktioner

1 Luk Microsoft Outlook 2007, hvis det er i øjeblikket åben.

2 Åbn din internetbrowser og hente Microsoft Office Outlook Connector. Gem filen og åbne den for at fuldføre installationen.

3 Åbn Outlook 2007.

4 Indtast din Windows Live Hotmail e-mail-adresse og adgangskode i "Microsoft Office Outlook Connector", som automatisk vises på lastning Outlook. Indtast det navn, du vil have vist med dine budskaber. Klik på "OK" for at afslutte opsætningen af ​​Hotmail-konto.

5 Klik på "Funktioner" i menulinjen, og vælg "Kontoindstillinger". Klik på din Hotmail-konto under fanen "E-mail" og klik på "Change", hvis du ønsker at redigere kontooplysningerne i fremtiden.


relaterede artikler