Hvordan kan jeg Fix en computer, der ikke Boot & Har en blinkende lys?

June 17

Hvordan kan jeg Fix en computer, der ikke Boot & Har en blinkende lys?


Computere er en real time-saver og er i stand til at køre mange underholdende og komplekse programmer. Som nyttige, underholdende og produktive som computere kan være, de kan være en reel smerte, når de ikke arbejder. Af alle de edb-problemer har dog, når din computer har et blinkende lys, men gør intet andet, det kan være frustrerende, fordi du ved, det virker på en eller anden måde, men ikke gør alt, hvad den skal.

Instruktioner

1 Sluk for computeren. Hold afbryderknappen i mindst fem sekunder for at sikre den helt slukker.

2 Fjern batteriet, hvis det er en bærbar computer. Batteriet skal kunne blive skubbet ud af sted og løftet op eller vil få en udløserknap, der kan skubbes. Hvis du har en stationær computer, tænde slukke på strømforsyningen på bagsiden af ​​computeren sagen og vent et par sekunder for at tænde den igen.

3 Genstart computeren for at se, om det vil arbejde ud over det blinkende lys. Giv computeren et minut til at starte. Hvis computeren ikke starter, er det sandsynligt, en hardware problem.

4 Udskift bundkortet eller CPU. Enten en af ​​disse stykker er sandsynligvis problemet, hvis computeren ikke vil starte. Du bliver nødt til at prøve at udskifte en ad gangen. Udskift CPU og om det løser problemet CPU var dårlig. Hvis CPU udskiftning virker ikke udskifte bundkortet, men bruge den samme CPU. Hvis dette løser problemet, bundkortet var dårlig. Hvis hverken værker erstatte dem begge.


relaterede artikler