Lexmark X75 Power Er Ikke i orden

August 15

Kompatibel med Windows og Mac-operativsystemer, Lexmark X75 alt-i-én printer giver print, scanning og kopiering muligheder. Power problemer med printeren kan skyldes forkerte forbindelser, defekte kabler og skader på interne komponenter. Enheden, som har en maksimal opløsning på 2400 x 1200 dpi, er kompatibel med standard 120 V udtag. Brug fejlfinding for at isolere årsagen til dit problem, så du kan bestemme den bedste måde at løse det.

Kabeltilslutning

Lexmark X75 alt-i-én printer vil ikke tænde, hvis ledningen ikke er tilsluttet korrekt. De sølv, metal kontakter er på toppen af ​​strømforsyningen stikket. Når du slutter strømforsyningen til porten på bagsiden af ​​printeren, så gør det med metalkontakterne vender opad; hvis metalkontakterne ikke vender opad, vil strømmen ikke komme til printeren. Sikre alle de kabler, der magten printeren er fast forbundet med hinanden. Hvis kablerne ikke gør en fast forbindelse, kan strømmen ikke overføres til printeren.

Strømkabel

Strømkablet kan være årsag til strømforsyningen problemer. Hvis strømkablet er beskadiget eller defekt, vil stikkontakten ikke levere strøm til Lexmark X75 alt-i-én printer. Netledning skader kan være plettet ved at lede efter tegn på slitage, såsom nedskæringer eller flosser. Selv hvis du ikke kan se fysiske skader, så prøv med et andet kabel for at afgøre, om strømkablet er defekt. X75 netledninger er ikke indbygget i printeren og kan udskiftes. Du kan købe en erstatning strømkabel direkte fra Lexmark eller fra nogle elektronik butikker.

AC Outlet

Prøv at slutte Lexmark X75 printeren til en anden stikkontakt. I nogle tilfælde udløb enheden er tilsluttet, vil ikke levere strøm. Dette er især almindeligt, hvis en udløst afbryder i det elektriske panel skærer strømforsyning til salgssteder i et rum. For at kontrollere, om stikkontakten er problemet, tag printerens netledning og tilslutte en anden enhed til stikkontakten. Hvis enheden fungerer, problemet er med printeren. Hvis det ikke virker, afgangen er problemet. Nulstil afbryderknappen, der styrer forretningerne i rummet printeren er placeret i. Alternativt kan tilslutte printeren til en anden stikkontakt for at se, om du stadig har strømproblemer.

interne problemer

Ensartede strømproblemer kan tilskrives interne problemer. Disse spørgsmål er relateret til beskadigede eller løse ledninger eller stegte komponenter. Hvis Lexmark X75 stadig ikke tænder, vil det kræve servicering. Hvis din printer er stadig under en begrænset eller udvidet garanti, der forsøger at reparere det selv vil ugyldiggøre garantien, så det er ikke i din bedste interesse at gøre det. I stedet kontakte Lexmark om at have dem reparere din printer.