Hvordan virker en stavekontrol arbejde?

February 8

Brug stavekontrol

Stavekontrol er hverdagskost nu i verden af ​​computere. Disse handy programmer løber gennem en oprettet dokument og flag hvert ord, der skiller sig ud som værende stavet forkert. Typisk så har du mulighed for at ændre dette ord (enten selv manuelt at ændre stavemåden eller vælge fra en liste af "snævre ordene" stavekontrollen giver) eller instruere stavekontrollen til at ignorere den opfattede stavefejl. Disse stavekontrol virker ved at sammenligne ord et dokument til en liste over ord i deres indbyggede ordbog. Hvis det kommer på et ord, der ikke har nogen match, er det ord markeret. Hvis stavekontrollen er en del af et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word, har du mulighed for at tilføje et ord i ordbogen, så at det aldrig vil blive markeret igen.

Breaking Down stavekontrollen

Stavekontrol består sædvanligvis af to sektioner. Én sektion er et simpelt sæt af rutiner, der tillader stavekontrollen til at scanne gennem en blok af tekst og fremhæve ord. Den anden del er en algoritme, der eksisterer for at sammenligne ord med ordbogen indeni. Ofte er scanning del af stavekontrollen avanceret, så det kan håndtere komplekse variationer i det engelske sprog, såsom sammentrækninger og possessives. Ordbogen afsnit kan være begrænset til kun et sæt af ord, eller det kan også omfatte tilføjede punkter af interesse, såsom grammatiske sætninger eller delinger.

Fremtiden for stavekontrol

Som stavekontrol bliver mere avancerede, vil der være mindre behov for manuel indtastning på din side. Stavekontrollen vil have læring kapaciteter, der vil tillade det at vænne sig til dine almindelige stavefejl, samt gør det muligt at fange på de ord, du ikke ønsker korrigeret. Denne form for stavekontrol er endnu ikke raffineret til det punkt, hvor det kunne fungere som en klar erstatning for den nuværende model. Dette er fordi der er - endnu - lille vej for en stavekontrol program til at vide, hvorfor du vælger ikke at rette et bestemt ord det måtte finde forkert. For eksempel, lad os sige, at du ofte - med vilje - staver ordet "kat", fordi du skriver om en fiktiv figur ved navn "Kat". Denne nye version af stavekontrollen kan være smart nok til at stoppe korrigere denne "stavefejl", men så ville du være ude af lykke, hvis du virkelig gøre staver ordet kat, hvilket betyder dyret. Programmører har endnu ikke fundet en måde at kombinere det bedste fra disse verdener.


relaterede artikler