E-mail-klienter Kompatibel med Windows Outlook

February 21

E-mail-klienter Kompatibel med Windows Outlook


Mange forskellige e-mail-programmer - også kendt som kunder - er designet til at køre på Microsoft Windows. Nogle af disse tredjeparts e-mail-klienter er gratis til rådighed og andre har en lille tilhørende omkostninger. De fleste Windows-baserede email-klienter er designet til at være kompatible med Microsoft Outlook, fordi så mange mennesker bruger det. Outlook og tredjeparts e-mail-programmer er kompatible på tværs af Local Area Networks, samt med standard POP3 og IMAP Internet e-mail-tjenester.

Eudora

Eudora er en populær tredjepart e-mail program, der fungerer godt sammen med Windows Outlook. Eudora er udstyret med en let Outlook importør, der hjælper du flytter beskeder, adresser og vedhæftede filer til Eudora, så du nemt kan gøre det din primære e-mail-klient. Eudora har en bred vifte af nyttige funktioner, såsom drag-and-drop vedhæftede filer, e-mail formatering og præ-konfigurerede stilarter, hurtig søgning, automatisk filtrering og sortering, spam ur, scam ur og virusbeskyttelse. Eudora kommer i både gratis og betalte versioner. Du kan downloade gratis prøver af de betalte versioner, hvis du ønsker det.

Pegasus

Pegasus er en gratis e-mail-klient til at køre med Windows. Softwaren er meget lille, hvilket betyder at det fylder meget lidt plads på din harddisk. Denne lille størrelse gør det også for at indlæse og køre hurtigt trods de mange funktioner, den tilbyder, hvilket gør det til et populært alternativ til Outlook. Pegasus kan installeres til at køre på en enkelt computer eller over et helt lokalnetværk. Når det er installeret på en computer, kan flere personer bruge den ved at oprette deres egen separate brugernavn og password. Have separate logins til softwaren tillader hver person at holde deres e-mails privat, har deres egen adressebog og har tilpasset filtre eller spam-indstillinger. Pegasus har en flersproget kapacitet og en stærk sikkerhedssystem for at beskytte din computer mod virus, trojanske heste og andre Internet-relaterede problemer. Nogle af de mest populære funktioner omfatter automatiseret mail-filtrering og arkivering, Bayesian filtre, der tillader brugerdefinerede spam kontrol og brevfletning funktioner, der giver dig mulighed for at sende tilpasset e-mail til flere modtagere på samme tid.

Thunderbird

Thunderbird er en e-mail-klient, du kan downloade gratis alene, eller som del af Firefox webbrowseren softwarepakke. Thunderbird er nem at sætte op; bare skrive din e-mailadresse og adgangskode, og softwaren finder dine serverindstillinger baseret på oplysninger i sin database. Thunderbird har et enkelt klik adressebog til at tilføje nye kontakter, og kan du personalisere hver kontakt med et foto, fødselsdato og andre oplysninger. Du kan åbne e-mails i nye vinduer eller faner for nem håndtering og omfattende søgning grænseflade giver dig både filtrering og tidslinje værktøjer til at hjælpe dig med hurtigt at finde gamle e-mails.