Problemer Installation af en Netgear router

February 27

Problemer Installation af en Netgear router


Netgear routere tilbyder muligheden for at dele din high-speed internet-forbindelse omkring dit hjem eller kontor. De fleste Netgear routere, såsom WGR614, tilbyder også mulighed for at tilslutte op til fire Ethernet-ready enheder. Du kan løbe ind i problemer, mens du prøver at installere din Netgear router. Imidlertid kan mange af disse problemer korrigeres ved anvendelse af en række fejlfindingsteknikker.

Instruktioner

Problemer med at opnå din routers IP-adresse

1 Forny din computers IP-adresse fra din internetudbyder (ISP), hvis du ikke er i stand til at få adgang til internettet ved hjælp af din Netgear router. Åbn din webbrowser og skriv "http://www.routerlogin.net" i URL-feltet. Dette vil starte din Netgear router menu indstillinger.

2 Vælg "Vedligeholdelse" fanen fra toppen af ​​skærmen og klik på "Router status." Sluk for både dit kabelmodem og Netgear router. Sørg for, at WAN adresse er angivet som "0.0.0.0". Vent ti minutter, så de to enheder for at nulstille. Tænd dit kabelmodem og vente på LED-lys til at skinne på forsiden af ​​enheden.

3 Tænd din Netgear router. Dette vil tillade routeren at modtage din IP-adresse, og gør det muligt at få adgang til internettet.

Router ikke får forbindelse til internettet

4 Sørg for, at Ethernet-kabel forbinder din Netgear router til dit kabelmodem. Kontroller, at den ene ende af Ethernet-kablet er sluttet til WAN din Netgear router, og at den anden ende af kablet er sluttet til LAN-porten på dit modem

5 Sluk din Netgear router og vente et minut eller deromkring, før du tænder routeren igen. Dette vil cyklus enhedens magt og skulle løse eventuelle midlertidige problemer med routeren.

6 Udfør en nulstilling til fabriksindstillinger på din router, hvis LED-lys på forsiden af ​​enheden fortsætte med at skinne selv efter genstart. Find og tryk på knappen "Reset" på bagsiden af ​​routeren. Hold knappen nede i mindst ti sekunder, før du slipper den. Vent som routeren nulstiller sig til standardindstillingerne. Åbn computerens webbrowser og besøge et websted for at kontrollere, at routeren fungerer korrekt.