Sådan kopieres musik fil til en cd for Transfer til en anden computer i XP

May 11

Sådan kopieres musik fil til en cd for Transfer til en anden computer i XP


Brug tomme CD-R eller CD-RW-diske, og computerens cd-brænder, er det muligt at overføre musikfiler fra din Windows XP-computer til en anden pc med et CD-drev. Da mange CD-R og CD-RW-diske er i stand til at holde op til 700 megabyte (MB) af data, kan Windows XP-brugere overføre snesevis af lydfiler på et tidspunkt ved at oprette en data-cd. Disse sange kan derefter kopieres til en anden computer uden behov for audio ripping software.

Instruktioner

1 Åbn din computers diskskuffen, og indsætte en tom CD-R eller CD-RW-disk.

2 Luk diskskuffen.

3 Vælg "Åbn skrivbar cd-mappe" og klik på "OK" knappen, hvis du bliver bedt af Windows XP. Ellers skal du klikke på knappen "Start", vælg "Denne computer" og dobbeltklik på ikonet for cd-drevet. Dette åbner vinduet på cd'en.

4 Gennemse din computer for musikfiler, der skal kopieres til disken.

5 Vælg de elementer, der skal kopieres ved at holde "Ctrl" på tastaturet og klikke på hver filens ikon.

6 Højreklik dit valg og vælg "Copy" eller bruge "Ctrl" + "C" tastaturgenvej til at kopiere markeringen.

7 Klik på et tomt område i vinduet på cd'en og enten højreklik og vælg "Sæt ind" eller bruge "Ctrl" + "V" tastaturgenvej at indsætte dit valg i cd-mappen.

8 Klik på "File" i øverste venstre hjørne af vinduet CD mappe, og vælg "Skriv disse filer til cd."

9 Indtast et navn til disken, og klik på knappen "Næste".

10 Vent skrivning Wizard cd'en til slut brænde filerne til disken. Klik på "Afslut" for at lukke guiden Cd-skrivning når du bliver bedt.

TIPS

  • Hvis du får en besked advarsel om, at der ikke er nok ledig plads til at kopiere alle filerne til disken, skal du vælge flere filer fra vinduet CD mappe, tryk på "Slet" for at fjerne dem fra overførslen og klik på "Prøv igen." Gentag denne proces, indtil Skrivning guiden cd'en begynder at skrive data til disken. Sletning af filer fra vinduet cd-mappen ikke fjerne dem fra din PC; filerne kun fjernes fra overførslen.

relaterede artikler