Sådan Konverter en Mac dokument til Word

April 1

Sådan Konverter en Mac dokument til Word


Den Pages tekstbehandlingsprogram er standard tekstbehandlingsprogram til Macintosh. Men tekstbehandlingsdokumenter det gør er ikke kompatible med Microsoft Word, som er det tekstbehandlingsprogram, at de fleste mennesker bruger. Konvertering af en Mac Pages-dokument til Microsoft Word giver mulighed for en større kompatibilitet og kan gøres inde fra Pages-programmet. Word-dokument, der er konverteret fra Mac Pages-dokument bliver ikke anderledes, end hvis det var blevet skabt i Microsoft Word, og den oprindelige Pages dokument vil ikke blive ændret på nogen måde.

Instruktioner

1 Kør Sider tekstbehandlingsprogram på Mac. Gå til "Filer" og vælg "Åbn fil" fra drop down menuen.

2 Naviger i det vindue, der vises til Pages-dokument, som du vil konvertere til et Word-dokument. Fremhæv Pages-dokument med musen. Klik på knappen "Åbn" nederst i vinduet for at lukke vinduet og indlæse Pages-dokument i Pages tekstbehandlingsprogram. Tryk på "Command + A" for at vælge hele teksten i Pages-dokument.

3 Klik på "Fonts" ikonet i højre side af Pages-dokument. Vælg "Alle skrifttyper", "Ariel" fra "Familie" menuen, "Regular" fra menuen "Skrifttype" og "14" fra menuen "Size". Dette vil ændre teksten i Pages-dokument til en skrifttype, der bruges også på pc'er.

4 Gå til "Filer" og vælg "Export" fra drop down menuen. Klik på "Word" ikonet øverst i vinduet, der vises. Klik på knappen "Næste" for at gå til et nyt vindue.

5 Navngiv Word-dokument, du vil gøre i det åbne kolonnen øverst i vinduet. Fjern markeringen i feltet "Skjul udvidelse" i nederste venstre hjørne af vinduet, så vil du se ".doc" udvidelse knyttet til det navn, du har indtastet.

6 Klik på knappen "Export" i nederste højre hjørne af vinduet for at gemme Word-dokument, du har konverteret fra dokumentet Mac Sider.

TIPS

  • Sørg for at justere indstillingen af ​​din Mac email program for korrekt transmission af et Word-dokument, hvis du vil sende den til en pc-bruger.
  • Versioner af Microsoft Word fra før 2003 måske ikke være i stand til at læse konverterede Word-dokument.

relaterede artikler