Sådan installeres et Canon I560S printer uden Disk

June 20

Canon I560S er en farve inkjet printer, der er kompatibel med både Windows og Macintosh-operativsystemer. Den I560S er i stand til at udskrive på opløsninger på op til 4800 x 1200 dpi, og kan håndtere en lang række medier, herunder karton, fotopapir, kuverter og transparenter. Hvis du ikke længere har den software, der fulgte med dit Canon I560S, vil du stadig være i stand til at installere printeren ved at downloade de nødvendige drivere direkte fra Canons websted. Proceduren for installation af din printer på denne måde er meget ligetil og det bør være klar til brug i løbet af få minutter.

Instruktioner

Installation

1 Åbn din webbrowser, og navigere til supportsiden for Canon I560S (se Resources nedenfor). Vælg operativsystem fra menuen drop-down, og klik på linket, der vises under "Drivers". Bemærk placeringen af ​​den gemte fil.

2 Fjern alle bånd og emballage fra Canon I560S. Sæt den ene ende af ledningen i strømstikket placeret på bagsiden højre side af printeren; sætte den resterende ende af netledningen i en stikkontakt. Tryk på afbryderknappen.

3 Åbn blækpatronholderen dækning og vente på printhovedholderen for at flytte ind i udsigt. Bemærk serienummeret til højre for holderen printhovedet; indspille dette nummer til fremtidig brug.

4 Løft låsearmen på holderen printhovedet. Tag printhovedet ud af emballagen, og læg det i holderen printhovedet; sænke låsehåndtaget, indtil printhovedet låser på plads. Fjern blækpatronerne fra deres emballage og installere dem i skrivehovedet (Brug markeringerne på holderen printhovedet som guide); lægge pres på hver patron, indtil de klikker på plads.

5 Luk blækpatronholderen dække; lade printeren til at rense blækpatronerne, og træk papirbakken og udbakken så langt de vil gå. Hvis du installerer printeren på en Windows-maskine, skal du slukke printeren nu; hvis du bruger en Macintosh, skal du lade printeren. Brug USB-kablet til at slutte printeren til computeren.

6 Kør tidligere hentede installationssoftware. Følg anvisningerne på skærmen. Når bedt om at registrere din printer, finder du serienummeret, du skrev ned. Når denne proces er færdig, din printer er klar til brug.

TIPS

  • Papirstyret på venstre side af papirbakken er markeret med en hvid streg; denne linie viser, hvor meget papir, du kan lægge i bakken uden at risikere papirstop.
  • Canon I560S ikke kommer med et USB-kabel; du bliver nødt til at give dine own.When håndtering af printhovedet, undgå at berøre kobber kontakter.

relaterede artikler