Hvordan man laver en blandet cd Brug af Windows Movie Maker

July 9

Hvordan man laver en blandet cd Brug af Windows Movie Maker


CD-RW-teknologi giver computerbrugere magt til at brænde flere filer til et enkelt genskrivbar cd. Hvis du har Windows XP eller Vista Windows Movie Maker, kan du bruge denne evne til at skabe en cd med film, du har oprettet eller videoer hentet fra internettet. Den software indbyggede cd-brænder funktion kan du oprette en cd film mix ved blot at klikke på et par knapper.

Instruktioner

Burn First Movie

1 Sæt en cd-rw-disk i computerens cd- eller dvd-drevet og starte Windows Movie Maker.

2 Klik på "Videos" for at åbne Import Media vinduet Elementer, viser en liste over computerens filer. Dobbeltklik på en af ​​de filer, du gerne vil føje til din cd. Programmet lukker vinduet Importer video og viser et miniaturebillede, der repræsenterer den valgte videofil på panelet Importerede Media.

3 Træk miniaturen ned til vinduet Tidslinje nederst i Windows Movie Maker, og klik på "Recordable CD" knappen i venstre side af Windows Movie Maker. Skriv et navn til filmen i "File Name" tekstfeltet og klik på "Næste" for at se vinduet Indstillinger. Dette vindue viser den mængde plads tilbage på cd'en, og den mængde plads, der kræves til at brænde filmen på cd'en.

4 Klik på "Publish" og vent, mens programmet brænder din første film til CD. Klik på "Afslut", når du bliver bedt om. Windows Movie Maker skubber cd'en fra cd-drevet.

Burn Yderligere Film

5 Skub cd'en tilbage i cd-drevet og flytte til tidslinjen i bunden af ​​brugergrænsefladen. Højreklik på miniaturen du har placeret der og klikke på "Slet" for at fjerne den fra vinduet Tidslinje. Sletning dette miniaturebillede ikke slette filen fra din harddisk.

6 Klik på "Videos" for at åbne emner vinduet Import Media og dobbeltklik på en anden videofil, du vil føje til cd'en. Programmet tilføjer sin miniature til panelet Importerede Media.

7 Træk som thumbnail til vinduet Tidslinje og klik på "Recordable CD" at genåbne Movie vinduet Publish. Skriv et nyt navn i "File Name" tekstfeltet og klik på "Næste" for at fortsætte med at vinduet Indstillinger. Klik på "Publish" og vent til Windows Movie Maker færdig brænde filmen.

8 Gentag disse trin for at tilføje yderligere film til cd'en.

TIPS

  • Hver gang du forberede sig på at tilføje en ny film til cd'en, skal du kontrollere værdierne nederst i vinduet Indstillinger. Hvis det viser, at den mængde plads, der kræves for at overstiger CD'er plads, kan du ikke tilføje, at filmen til cd'en.
  • Sæt cd'en i en computer, skal du åbne Windows Stifinder og find det ikon, der repræsenterer computerens cd-drev. Dobbeltklik på dette ikon for at få vist en liste over CD'er filer. De film, du brændte til cd'en vises på denne liste. Dobbeltklik på en af ​​de film at se den.