Hvordan man opbygger en hurtig computer for Under 1.000 Dollars

June 13

Hvordan man opbygger en hurtig computer for Under 1.000 Dollars


Som computerteknologi fremskridt, at de nødvendige ressourcer sætte det teknologi til bedste brug stigning. Uanset om du bruger din computer til spil, animation, videoredigering eller andre ressourcekrævende aktiviteter, vil du har brug for den rigtige hardware til at få jobbet gjort ordentligt. Køb en komplet desktop computer-system kan koste flere tusinde dollars. Heldigvis kan du spare dig selv en betydelig mængde penge ved at bygge din egen PC.

Instruktioner

1 Skriv en liste over dine prioriteter. Bestem, hvordan du agter at bruge din computer og hvilken form for hardware, du bliver nødt til at udføre disse opgaver hurtigt og effektivt. Tjek de anbefalede hardwarekrav for enhver ressourcekrævende software, du forventer at bruge. Dette vil give dig et godt udgangspunkt.

2 Køb en barebones PC kit. Firmaer som TigerDirect, Newegg og CompUSA sælger et bredt udvalg af barebones kits. Generelt er disse kits består af et tårn, bundkort, processor, hukommelse og en harddisk. Nogle kits omfatter ekstraudstyr såsom et optisk drev, grafikkort, strømforsyning, et tastatur og en mus. Med priser for multi-core processorer starter ved under $ 250 ved tidspunktet for offentliggørelsen, kan en barebones kit sætte dig godt på vej til at opbygge en hurtig computer og samtidig spare penge i processen.

3 Køb de rigtige enheder. Når du er på et budget, større er ikke altid bedre. Køb perifere enheder med funktioner, som du har til hensigt at bruge. Køb ikke enheder med et væld af ekstra funktioner, som du ikke har brug for.

4 Shoppe rundt og kigge efter gode tilbud. Computer forsyning forretninger har ofte salg og Overstock tilbud på hardwarekomponenter, der kan spare dig en pæn sum penge, hvis du fange dem på det rigtige tidspunkt.

5 Tjek anmeldelser på emner, før du køber. Bare fordi et mærke er populært betyder ikke, det er det eneste valg, eller endda det bedste valg. Hundredvis af mindre kendte producenter bygger computer hardware, der fungerer lige så godt som mærkenavn tilbud; dog undgå at købe en citron ved at forske online anmeldelser og kundernes udtalelser at få en bedre forståelse af, hvordan mindre kendte produkter sats på ydeevne og pålidelighed.


relaterede artikler