Sådan tilføjes en Skull Picture på Facebook

July 20

Sådan tilføjes en Skull Picture på Facebook


Facebook gør uploading og deling fotos med andre brugere ekstremt let. Enhver foto på din computers harddisk kan uploades i løbet af få sekunder. Du kan uploade så mange billeder, som du ønsker, så længe de billeder ikke indeholder nøgenhed, vold eller andre sådanne ulovlige aktiviteter. Heldigvis er der intet stoppe dig fra at tilføje et nyt kranie foto til din Facebook-profil. Du kan endda uploade high-definition kraniet fotos giver utroligt skarpe, detaljerede billeder til at dele på Facebook.

Instruktioner

1 Log ind Facebook og klik på "Profil" knappen i øverste højre hjørne af skærmen. Klik derefter på fanen "Fotos" i venstre side af profilside for at få adgang til dine fotoalbum.

2 Klik på knappen "Upload billeder" og klik på "Vælg fotos" og browse harddisken for kraniet foto til at uploade. Klik på billedet kraniet for at vælge det, og klik derefter på "Åbn" for at begynde at uploade foto til et nyt fotoalbum.

3 Skriv et navn til fotoalbummet, mens billedet uploader. Vælg "Standard" kvalitet for de fleste fotos eller vælg "High Resolution", hvis uploade en høj opløsning foto.

4 Klik på "Del album med" drop-down menuen boksen for at vælge et niveau af privatlivets fred for foto. Klik på "Opret album", når billedet er færdig uploade at færdiggøre den nye fotoalbum.

5 Angiv en beskrivelse til det nye foto. Klik på "Publish Now" knappen for at udgive det nye album til din profil væg, eller klik på knappen "Skip" at fravælge udgivelse. Klik på knappen "Gem ændringer" for at bekræfte den nye fotoalbum.


relaterede artikler