Sådan oprettes & Rediger en HTML Engine til brugere

July 15

HTML er det grundlæggende sprog på internettet. Webudviklere oprette HTML-sider til brugerne til at åbne i en browser. Du kan redigere og oprette HTML i en simpel editor såsom Windows Notesblok tekst editor, men flere tredjepartsprogrammer tilbyde mere avancerede redigeringsmuligheder platforme for HTML programmering. Når du begynder HTML programmering, skal du forstå det grundlæggende for at oprette din første HTML-side.

Instruktioner

Opret HTML

1 Klik på Windows "Start" knappen og skriv "notesblok" i søgefeltet tekstfeltet. Tryk på "Enter" for at åbne Notesblok ansøgning.

2 Indtast de grundlæggende HTML-tags, der kræves for hver side. Den "hoved", "title", "krop" og "HTML" tags er påkrævet for alle HTML-sider. Skriv følgende tekst i Notesblok:

<Html> <head>

<Title> Min side </ title>

</ Head>

<Body>

</ Body>

</ Html>

Alt indhold, du opretter for dine sider skal tilføjes i "<body>" og "</ body>" tags.

3 Skriv det indhold, du vil føje til din HTML-side. Dette indhold kan være en hvilken som helst tekst, billede eller link. For eksempel, hvis du ønsker at vise teksten "My Web Page" på siden, skal du bruge følgende kode:

<Html> <head>

<Title> Min side </ title>

</ Head>

<Body> Min webside

</ Body>

</ Html>

4 Tryk på "Ctrl" plus "S" for at åbne "Gem" dialog vindue. Skriv "minside.html" i "File name" tekstfeltet og klik på "Gem". Dobbeltklik på siden på din computer. Du har lige oprettet din første webside, og sidens indhold vises i browseren.

Redigering af HTML

5 Klik på Windows "Start" knappen og skriv "notesblok" i søgefeltet tekstfeltet. Tryk på "Enter" for at åbne Notesblok editor.

6 Tryk på "Ctrl" plus "O" for at åbne dialogboksen, hvor du vælger din HTML-fil. Dobbeltklik på filen for at åbne den i din Notesblok editor.

7 Skift HTML i din fil. Du kan ændre tekst, billeder eller links. Du kan lave en lille ændring eller ændre flere HTML-tags. Sikre, at du foretage ændringer, der har en ordentlig HTML-tag formatering.

8 Tryk på "Ctrl" plus "S" for at gemme ændringerne. Dobbeltklik på filen for at åbne den i din browser og se HTML ændringer.


relaterede artikler