Sådan redigeres en .VMX fil

April 12

VMX filer er konfigurationsfiler VMware bruger til virtuelle maskiner. Hver virtuel maskine har sin egen VMX fil, som beskriver den virtuelle maskine konfiguration. Den VMX fil definerer de tilsluttede virtuelle hardwareenheder, den virtuelle maskine navn og andre muligheder. VMwares brugergrænseflade kan konfigurere de fleste af disse muligheder, men nogle work-arounds kan kræve redigering af VMX fil direkte og ændre eller tilføje muligheder ikke er tilgængelige i den grafiske brugergrænseflade. VMX filer er almindelig tekst filer, og du kan redigere dem med enhver standard teksteditor som Notesblok.

Instruktioner

1 Luk den virtuelle maskine er forbundet med VMX fil, hvis det kører i VMware ned. Klik på menuen "Virtual Machine" i VMware-vinduet, pege på "Power" og vælg "Power Off" i stedet for "Suspend".

2 Klik på "Start", vælg "Dokumenter", dobbeltklik på "virtuelle maskiner" mappen og dobbeltklik på mappenavnet på den virtuelle maskine, du vil konfigurere.

3 Tilbage op den virtuelle maskines VMX fil ved at højreklikke på det, klikke på "Copy" og derefter højreklikke inde i mappen og vælge "Indsæt". Du kan gendanne denne sikkerhedskopi af VMX fil, hvis der opstår et problem med den virtuelle maskine efter du redigere dets VMX fil.

4 Højreklik på den virtuelle maskines VMX fil og vælg "Åbn med."

5 Klik på pilen i højre side af andre programmer, skal du vælge "Notesblok" og klik på "OK".

6 Ændre indstillingerne i VMX-filen. Hver option er i form "name =" værdi "" på sin egen linje. Du kan skifte værdien af ​​en option ved at ændre "værdi" tekst. Tilføj hver ny mulighed på en ny linje i tekstfilen.

7 Klik på "File" øverst i Notepad vinduet og vælg "Gem" for at gemme VMX fil.

TIPS

  • Hvis du støder på et problem, slukke den virtuelle maskine og gendanne VMX fil backup. Du kan gendanne sikkerhedskopien ved at slette den eksisterende VMX fil og omdøbe "Navn - Copy.vmx" fil til "Name.vmx," slette "- Kopi" del af filnavnet.

relaterede artikler