Sådan Clean Cooler Master Sniper

August 25

Sådan Clean Cooler Master Sniper


Computere naturligvis blive støvede og beskidte over tid. Interne fans er i en konstant kamp for at opretholde sunde computer temperaturer. Hvis dine fans kørt ned med gunk, kan dette få computeren til at overophede og forårsage skader.

Lær at rense din Cooler Master Sniper så det udfører på sit bedste, og spare dig selv fra dyre hardware udskiftninger nede ad vejen.

Instruktioner

1 Skru de to skruer stikning ud af bagsiden af ​​din computer, ved hjælp af din stjerneskruetrækker. Skruerne skal stikke ud og holder sidepanelet af din computer på.

2 Fjern sidepanelet og identificere de indre dele, der har brug rengøring. Ideelt set dit mål er at rense CPU fan og case fans. CPU blæser er generelt placeret i midten af ​​din computer og kan variere i form og størrelse. Din sag fans er placeret i den forreste, øverste og bagsiden af ​​computeren; dog kan din Cooler Master Sniper indarbejde valgfrie fans på de nederste og sidepaneler din computer.

Du kan også ønsker at rengøre sprækker og andre hardware komponenter.

3 Vaccum op nogen meget støv eller snavs. Vær omhyggelig med ikke at ramme eller beskadige interne komponenter. Når du er færdig vaccuming bruge trykluften kan med halmen til at rengøre områder, som du ikke kunne nå med vaccum. Den komprimerede luft dåse er også stor på at anvende pres for at fjerne stærke snavs og støv oprustning.

4 Pas på ikke at røre nogen komponenter med hænderne. De fleste komponenter i computeren er følsomme over for statisk elektricitet. Dette kan potentielt forårsage skade på computerens komponenter.

5 Sæt dit sidepanel og passende skruer på bagsiden.

TIPS

  • CPU står for Central Processing Unit, eller blot din processor. Hver computer har en, og det er en meget vigtig del af din computer. Derfor er det tilsvarende vigtigt at rense blæseren, der holder det kørende.
  • Hvis du ønsker at røre dine komponenter, kan statisk elektricitet elimineres ved grundstødning dig selv ved hjælp antistatisk håndledsbånd.

relaterede artikler