Sådan åbnes en HP Compaq Laptop

August 25

Sådan åbnes en HP Compaq Laptop


Compaq, som nu er en del af Hewlett-Packard, har længe været en af ​​de mest populære producenter af bærbare og bærbare computere. For det meste, disse computere levere fremragende service. Alligevel laptop ejere skal vide, hvordan at opgradere og reparere deres enheder, når noget går galt. At lære at opgradere hukommelsen og løse problemer på egen hånd kan spare dig for en masse penge.

Instruktioner

1 Gør din Compaq laptop og fjern strømkablet. Vend den bærbare computer over og flytte batterilåsen til den ulåste position. Tag fat i batteriet og træk det ud af sagen.

2 Fjern skruerne fra bunden af ​​Compaq bærbare computer og sæt dem til side. Brug en lille smør beholder eller kop til at holde skruerne, så de ikke gå tabt.

3 Vend den bærbare computer højre side op og åbn dækslet. Find klippene på hvert hjørne af tastaturet og vende dem op. Løft forsigtigt tastaturet op fra toppen af ​​den bærbare computer, og derefter vende den bærbare computer ned, så den hviler på toppen af ​​den bærbare touchpad. Det indre af den bærbare computer er nu åben og tilgængelig for opgraderinger og fejlfinding.