Sådan oprettes en Windows XP Rescue Disk

June 19

Hver computer bruger skal have en rednings boot disk for hendes operativsystem. Oprettelse af en rednings-disk til Windows XP vil sikre, at en fejl i operativsystemets bootbar sektor ikke betyde, at du mister dine data. Nettet af en Windows XP redning boot disk sikkerhed gør det muligt at starte computeren, og redde den fra tab af data. Den genopretter også operativsystemet boot filer fra skader forårsaget af virus eller korruption.

Instruktioner

Sådan oprettes en Windows XP Rescue Boot Disk

1 Indsæt en diskette i drevet. Hvis du bruger en cd til at kopiere filer, indsætte Windows XP-cd-rom'en. Hvis du bruger en anden pc for filer, indsætte diskette i operationelle computer, der kører Windows XP.

2 Gennemse cd'en for Ntldr og Ntdetect.com filer placeret i i386 mappen. Hvis du bruger en anden computer, kopiere filerne fra roden af ​​harddisken.

3 Opret en boot.ini fil. Du kan oprette en fra bunden, eller du kan kopiere boot.ini fil fra et operationelt Windows XP-computer. Følgende er teksten til en boot.ini fil:
[Boot loader]
timeout = 30
Standard = multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ windows
[operativsystemer]
multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ windows = \ "<OperatingSystem> \"

4 Indsæt disketten med de nyoprettede filer ind i computeren, der ikke vil starte.

5 Genstart dårligt fungerende computer med undsætning disk indsat.

TIPS

  • Nyere computere ikke altid kommer pakket med et diskettedrev. Du kan udskifte disketten i denne vejledning med en skrivbar cd til det samme resultat.

relaterede artikler