Vray Udvendig Lighting Tutorial

June 20

Vray Udvendig Lighting Tutorial


V-Ray er en gengivelse motor udviklet af Chaos Group som en plug-in-programmet til 3-D modellering software. Det er en industristandard blandt computergrafik kunstnere og designere, og er kompatibelt med de fleste større 3-D-software, såsom 3ds Max, Google SketchUp og Autodesk Maya. En fælles kamp for begyndere elever i V-Ray er de tilsyneladende komplekse menu system og belysning beregningsparametre. Efter nogle enkle retningslinjer, kan dog hjælpe nye brugere hurtigt at gribe standard belysningskoncepter.

Instruktioner

Kameraindstillinger

1 Åbn 3DS Max og den model, som du ønsker at tænde. Det første skridt til belysning dit ydre scene præcist er at skabe en V-Ray kamera. På oprettelsen værktøjslinjen til højre side af grænsefladen, skal du klikke på knappen "Kameraer", og vælg "Vray" fra drop down menuen.

2 Klik på knappen med titlen "Vray Fysisk Camera", og klik og træk på din scene for at skabe et nyt kamera. Juster placeringen af ​​kameraet med Move Tool (Genvejstast W).

3 Klik på Rediger Panel på højre side af grænsefladen. Ændre "f-nummer:" værdi til 4,0.

Belysning Setup

4 Opret en V-Ray Sun og Sky System. I panelet skabelse, klik på "Lights", og vælg "Vray" fra drop-down menuen. Klik på "Vray Sun", og klik og træk på din scene for at skabe en sollys system. Når du har klikket, vil programmet spørge "Vil du automatisk tilføje et VRaySky Miljø Kort?" Klik på "Ja".

5 Flyt Solen (Ikke Sun Target), som du har oprettet opad eller nedad i Z-retningen for at justere klokkeslættet i din scene. Jo tættere solen er at være parallel med XY-plan, vil den mere belysningen ligne en solnedgang.

6 Føj miljø belysning til at supplere solen og himlen system. Tryk på "F10" for at åbne op for "Render Setup" dialogboksen. Under "Vray" fanen, udvide "Vray: Miljø" menuen, og slå "GI Miljø (ovenlys) Override." Afhængig af tidspunktet på dagen du ønsker at gøre dit billede på, vælge en farve af lys, der enten vil passe til en solnedgang eller midt på dagen belysning. Ændre "Multiplier" værdi til omkring 0,8, tilpasser det til at passe dine specifikke scene.

7 Aktiver "Vray: Indirekte belysning (GI)" i "indirekte belysning" fanen på din "Render Setup" dialogboksen. Vælg udstråling Kort som din "Primær Afvisninger GI Engine", og Light Cache som din "Sekundær Afvisninger GI Engine." Klik på knappen "Render", og du har nu oprettet et Udvendig Scene belyst med et V-Ray belysning system.


relaterede artikler