Sådan Upload et DVD Online

March 21

Sådan Upload et DVD Online


DVD'er er standard medium for at se og ser videoer og film. Internettet er blevet den største medium, hvori brugerne se deres underholdning. Med en Internet-udbyder, kan en bruger få adgang til en næsten ubegrænset mængde indhold over internettet. Upload en DVD til Internettet kræver lidt arbejde, men snart vil du være at dele dine foretrukne øjeblikke med verden.

Instruktioner

1 Anskaf en DVD ripping program, der er i stand til at rippe dvd, som du bruger. Programmer såsom Nero, Roxie og Alcohol 120% er alle i stand til at udføre denne opgave. (DVD producenter har hyret mange foranstaltninger for at forhindre deres endelige forbruger fra at kopier af ophavsretligt beskyttet materiale.)

2 Indsæt dvd'en i det optiske drev eller dvd-læser. Vælg rip indstilling under menuen på din DVD ripping program fil. Vælg output placering, du ønsker at bruge.

3 Kontroller, at computeren har en betydelig plads på harddisken til at rippe en fil. DVD-filer kan få store, på op mod fire til otte gigabyte. Output den rippet DVD-fil til AVI, WMV, MOV, MPEG, 3GP og MP4, da disse formater understøttes af online streaming hjemmesider.

4 Find det websted, du ønsker at bruge til at uploade din dvd. Dette websted kan være Facebook, Google Video, Myspace Videos eller endda YouTube. Hvert websted har et andet sæt regler og indstillinger for upload. Nogle hjemmesider har begrænsninger, så you''ll nødt til at beskære og klippe din video-fil i overensstemmelse hermed.

5 Upload din video til hjemmesiden for dit valg. Sørg for at holde din internetforbindelse åben og tillader ikke noget at forstyrre forbindelsen, eller upload vil mislykkes. Gennemgå video online, når den er færdig med at uploade.