Computer Training for Grafisk Design

September 6

Computer Training for Grafisk Design


Computeren er en kraftfuld hjælp til grafisk design online eller offline. Med denne meget fleksibilitet, er det vigtigt at forstå, hvor computeren arbejder med grafisk kunst og Web site design.

Computer Sprog

Når du opretter grafisk design til online brug, den grafiske designer nødt til at forstå de forskellige aspekter af computeren. Disse omfatter HTML-sproget, side navigation, Java script, CSS layout, FTP-protokollen og brug af skrifttyper, sammen med de grundlæggende elementer i, hvad der gør en god visuel præsentation.

visuelle billeder

Moderne billede for øje blev kraftigt udvidet ved de digitale formater, der bruges til at arbejde med fotografier, malerier og tegninger. Nu kan du lægge alle disse i samme format og kombinere eller omarbejde dem. Grafiske designere brug for at vide, hvordan man bruger software-programmer, som Photoshop, Fireworks, Illustrator, Flash, Dreamweaver og Indesign.

Grundlæggende design

Selv med al den avancerede teknologi, det stadig tager en talentfuld visuel designer til at sammensætte en koncert plakat eller teater flyer med en stærk visuel besked. Den grafiske designer skal vide, hvordan man bruger komposition og farve for at fange øjet af beskueren.


relaterede artikler