Problemer med Excel makroer Når du går til Version 7

September 9

Excel programmører vil bemærke, at nogle aspekter af, hvordan Excel arbejder med makroer blev ændret i 2007-versionen af ​​programmet. Disse er små programmer skrevet i Visual Basic for Applications (VBA), som giver mulighed for omfattende tilpasning og yderligere funktioner til et regneark. De fleste makroer skrevet i tidligere versioner af Excel, vil stadig arbejde i 2007. Men kan opstå nogle problemer.

VBA Editor

I versioner af Microsoft Excel før 2007 blev editorvinduet VBA automatisk inkluderet i alle installationer af programmet. Nogen kunne åbne makro vinduet og begynde kodning. Men Excel 2007 håndterer redaktør anderledes, og dette kan forårsage problemer for nogle programmører. Du skal installere VBA editoren separat, da det ikke er inkluderet som standard. Hvis du arbejder i en corporate indstilling, hvor du ikke har administratorrettigheder på computeren, kan dette vise sig at være en ulempe. Du kan installere VBA editoren samtidigt med resten af ​​programmet, hvis du vælger VBA indstillingen under installationsprocessen. Hvis du ikke gør det, skal du bruge Office-cd til Excel for at installere denne komponent senere.

Menuer og værktøjslinjer

Excel makro programmører ofte skaber nye brugerdefinerede menuer og værktøjslinjer i programmet til at kontrollere de elementer i deres makroprogrammer. Men Excel 2007 fjernet den klassiske menu og værktøjslinje-system til fordel for en "ribbon-controller", der vises øverst i programvinduet. Således vil makroer oprettet i tidligere versioner ikke ud som forventet. I stedet alle brugerdefinerede værktøjslinjer og menuer vises i afsnittet af båndet controller "Add-Ins". Dette kunne udgøre et problem for programmører, der søger enkle brugervenlige interfaces til deres ældre programmer.

filformater

Som edb-sikkerhed fortsætter med at vokse som en prioritet for softwareproducenter, 2007-udgaven af ​​Excel ændrer, hvordan makroer integrere i regneark. VBA er en kraftfuld programmeringsmiljø og er i stand til hosting ondsindede koder og vira. Tidligere versioner af Excel tilladt enhver standard Excel-fil til at indeholde en makro. Men Excel 2007 forhindrer makroer i standard Excel-filer. I stedet skal du gemme filen i en anden makro-aktiveret format. Dette er en forholdsvis nem proces, men kunne udgøre en indledende problem for programmører uvidende om denne ændring, da de vil være i stand til at skabe deres programmer uden først at gemme dokumentet i det nye format.

Standard Macro Setup

I dokumenter, der indeholder makroer, deaktiverer Excel 2007 automatisk makro del af filen ved at åbne filen. I tidligere versioner af Excel, bliver du først bedt om din præference i håndtering af makroer, når du åbner dokumentet. Dette mellemliggende trin findes ikke i 2007, og du skal i stedet aktivere makroerne manuelt, hvis du ønsker at bruge dem. Dette kunne være et problem for Excel-brugere uvidende om de skridt til at fuldføre denne proces, og kan føre til makroerne på nogle programmører bliver helt ubemærket.


relaterede artikler