Hvad er den nemmeste måde at gøre en radiostation?

March 1

Hvad er den nemmeste måde at gøre en radiostation?


Gør din helt egen radiostation er meget lettere takket være internettet, og du kan oprette en online radio station gratis uden nogen specialviden. Der findes to forskellige typer af online radio station, som du kan oprette; enten en personlig radiostation, hvor du er spillet sange i den ønskede genre, eller en online radio station, hvor du rundsender til nogen, der vil lytte fra din egen personlige musiksamling. At lære, hvordan du opretter en radiostation online er en god måde at blive introduceret til en verden af ​​internetradio.

Instruktioner

1 Beslut, om du vil oprette en personlig radiostation eller en station, som andre kan lytte til. Opret en personlig radiostation, hvis du ønsker at lytte til musik er skræddersyet til din smag. Opret en radiostation, som andre kan lytte til, hvis du ønsker at være en radio DJ og begynde at få erfaring og fans.

2 Vælg en hjemmeside, der udfører den ønskede funktion. Lev 365, Songza og Talk Shoe er tre muligheder for at oprette en udgående station, som sender online. Talk Sko er specielt til Talk Radio (omtalt som en "Opkald"), og Live 365 og Songza kan bruges til musik radio. Brug en hjemmeside som Last FM, Slacker og Jango at skabe et indgående, personlige radiostation.

3 Tilmeld dig for dit ønskede hjemmeside. Tilmelding er nødvendig til hjemmesider, hvor du udsender din egen radio. Det kan ikke altid være nødvendigt for personlig radio, men det er tilrådeligt, fordi personlige radio websteder kan spore din musik smag og foreslå nye numre til dig.

4 Beslut hvilken type radiostation, du ønsker at have. Der er en masse sort i Internet radio, så hvis du har et specifikt genre du er interesseret i, kan det være en god idé at oprette en specialiseret station for at tiltrække flere lyttere til din station i særdeleshed. Hvis du kun ønsker at oprette en personlig radiostation, åbent Jango, Last FM eller Slacker hjemmeside. Klik på "Opret Station" fane på Slacker, til venstre på skærmen, eller på "Radio" -fanen øverst på skærmen på Last FM. På Jango, den krævede boks er på hjemmesiden. Indtast enten en kunstner, du ønsker at høre lignende musik til eller en genre, du ønsker at høre musik fra i marken på websiden. Det er alt, der er nødvendigt, hvis du ønsker at oprette en personlig station.

5 Udarbejde en afspilningsliste, hvis du vil være at vise din egen station. Dette er den sværeste del af at skabe en radiostation, og du bliver nødt til at sætte lidt tid i at skabe både en god spilleliste og en, der ikke gentage sange. Ideelt set vil du være i stand til at spille musik i mindst 48 timer uden at gentage et nummer. Hvis du opretter en snak radiostation, komme op med flere diskussionspunkter, som du kommer til at dække i din udsendelse, samt at tænke på nogle fyldstof materiale til at gå mellem dine vigtigste samtaleemner.

6 Start udsendelse. Når du har en afspilningsliste klar og eventuelle taler sektioner planlagt ud, er du klar til at sætte din station derude. Ved hjælp af en vært hjemmeside sparer en masse besvær med ophavsrettigheder, så du kan begynde at sende uden yderligere arbejde. Annoncer på genre-specifikke samfund hjemmesider til at trække lyttere til din station.


relaterede artikler