Sådan installeres en Linux Dell Latitude D610

August 17

Sådan installeres en Linux Dell Latitude D610


Latitude D610, en bærbar computer fremstillet af Dell, blev udviklet til at være holdbar, brugervenlig og let. Den leveres med en patenteret harddisk støddæmper og et chassis fremstillet af stål, magnesium og aluminium for ekstra holdbarhed og beskyttelse. Den D610 kommer færdigpakkede med Windows, men du kan installere Linux, et frit, stabilt og åbent source styresystem, i dens sted.

Instruktioner

1 Gå til linket i Resources kaldet "Top Ten Linux distributioner." Dette er en liste over de 10 mest populære versioner af Linux som 2010. Der er snesevis af mainstream udgivelser at vælge imellem, men disse er i øjeblikket den højeste bedømt baseret på brugervenlighed, programpakker og grænseflader. Læs over listen og vælge den version, du vil installeret på din D610.

2 Følg linket ved siden af ​​"Tilgængelige Editions" under Linux-distribution du vælger, og download installationsfilen. Dette er en disk billede eller ISO-fil, og er et billede af operativsystemet for at brænde på cd.

3 Åbn din cd-brænder software og vælg "Brænd disk Image." Find den ISO du hentet og vælge den som den fil, du vil brænde til cd'en. Klik på "Opret disk" og vente på, at processen for at fuldføre. Genstart D610 med den nye CD i drevet.

4 Tryk på "F2" adgang til din BIOS-menuen. Find "Boot Priority" og sæt "CD-ROM" som "1st Device". Gem og genstart. Nu kan dine D610 støvler ind i Linux cd du har lavet.

5 Vælg "Installer Linux" fra menuen. Følg anvisningerne på skærmen for opsætning og installation af version, du har valgt. De vil hver har en anden installationsguiden, men alle er sat op til at være brugervenlig og hurtig at installere.