Jungle Tekst Virkninger på Photoshop CS5

January 17

Jungle Tekst Virkninger på Photoshop CS5


Almindelig tekst kan omdannes til næsten enhver stil eller tema, du ønsker med Photoshop CS5. Jungle tekst effekter kunne bruges til en temafest eller zoo begivenhed eller bare for sjov. Stock og downloades mønstre, pensler, skrifttyper og baggrunde kan give din tekst en jungle effekt med blot et par klik. Disse indstillinger er ofte tilgængelige uden omkostninger og kun tage et par minutter at installere. Photoshop leverer værktøjer til at anvende effekter til din tekst valg.

Jungle Tema Fonts

Du behøver ikke at oprette jungle tekst effekter fra bunden. Photoshop har evnen til at arbejde ikke kun med lager skrifttyper men også skrifttyper indlæses fra andre kilder. Mange websites har downloades jungle tema skrifttyper til rådighed gratis eller et lille gebyr (se Resources). Disse skrifter har typisk laset skriftligt med blade, vinstokke og animalske mønstre. Vælg den skrifttype, du ønsker at downloade. De fleste vil have en knap "Download" ud for navnet skrifttypen filen på websiden. Ved at klikke denne skrifttype vil downloade filen til din computer, og du kan gemme det i "Fonts" mappe i Photoshop.

Jungle Pattern Overlay

Du kan pynte næsten enhver font med et mønster for at give det en jungle tekst effekt. Mønstre med blade, vinstokke, dyreprint og flere er tilgængelige online gratis eller et mindre gebyr (se Resources). Klik på download-knappen ved siden af ​​filnavnet på det mønster, du gerne vil installere i Photoshop og gemme overførslen på din Photoshop Pattern mappe.

For at installere den, skal du åbne Mønster Picker i Photoshop. Vælg "Load Patterns" fra drop-down menuen. Klik på filnavnet af junglen tema mønster, du ønsker at indlæse og derefter klikke på "Load". Mønstret vil så vise i mønstret paletten øverst på skærmen.

Type hvad du vil på dit lærred ved hjælp af "Type" værktøj i værktøjskassen. Vælg eller fremhæve hele eller dele af den tekst, du ønsker at tilføje junglen mønster effekt. Åbn "Styles" dialogboksen ved at klikke på "FX" ikonet i bunden af ​​Lag kassen. Vælg "Mønster overlay" fra pop-op-menuen. I dialogboksen, klik på Pattern boksen og vælg den jungle mønster. Klik på "OK", og mønsteret vil nu fylde brødteksten.

Jungle Børster

Photoshop Børstemundstykke er ikke kun for at male eller farvestoffer i objekter. Du kan downloade og installere børster, der splatter billeder, objekter og mønstre på dit lærred. Tilføjelse dyr, safari eller natur-tema børste effekter vil give selv de mest almindelige bogstaver en jungle look. Du kan downloade Photoshop børster fra en række forskellige hjemmesider (se Resources). De fleste vil kræve, at du klikker på "Download" for at gemme filen på din computer i Pensler mappe i Photoshop-programmet.

For at indlæse den nye pensel i Photoshop, skal du klikke på Brush i værktøjskassen for at åbne Brush Panel øverst arbejdsområdet. Klik på drop-down menuen Brush Size at vise den aktuelle pensel valg. I øverste højre hjørne af denne boks, klik på ikonet Indstillinger og vælg "Load Brushes." Klik på filnavnet på den nye pensel, du ønsker at installere, og klik derefter på "Load". Klik på rullemenuen Brush til at vise dine penselindstillinger, nu herunder den nye jungle pensel. Vælg denne pensel, og klik på dit lærred, hvor du gerne vil bruge den jungle børste tema.

Farve og baggrund

Kombinere teksten med den rigtige baggrund og blande kan skabe en jungle effekt. Brug af farveskemaer til din tekst, såsom greens, blues og kedelige gule, kan gøre teksten en del af en hel jungle billede (se Resources). Oprettelse af din egen jungle baggrund eller downloade en pre-made baggrund til at matche din tekst kan blande det hele sammen. Tilføj effekter til teksten, såsom en indvendig eller udvendig glød, Gradient Overlay, eller Drop Shadow at fodre teksten i baggrunden. Hvis du klikker på "FX" ikonet i bunden af ​​din Layer boks vil åbne et udvalg af Blandingsindstillinger at gøre din tekst fejlfrit arbejde i en jungle tema.