Sådan gendannes en mappe fra en IMAP Postkasse

February 18

Sådan gendannes en mappe fra en IMAP Postkasse


The Post Office Protocol, eller POP, og Internet Message Access Protocol, eller IMAP, er de to mest fremtrædende standard protokoller for at hente e-mail. POP emails downloades til en computer og straks fjernet fra mailserveren. IMAP er en langsommere alternativ til POP, men det har den klare fordel, at lagre alle e-mail-meddelelser på din internetudbyder mailserver. Lagring meddelelser på én central IMAP mailserver kan du synkronisere din computer, smartphone og andre bærbare enheder for at sikre, at du altid vil have nøjagtig samme e-mails på hver enhed.

Instruktioner

1 Åbn din computers lokale eller browser-baseret email-program og finde din mail klients værktøjslinje.

2 Find indstillingen indstillingerne for afsendelse og modtagelse af e-mail. Her vil du definere dine sende og modtage grupper.

3 Find og vælg din IMAP-e-mail-konto navn i din mail klients sende og modtage indstillinger. Dette vil afsløre alle de indstillinger, der er forbundet med din IMAP-e-mail-konto.

4 Vælg de mapper, som du vil medtage, når du tjekker email, og vælg den indstilling, der giver dig mulighed for at hente hele elementet, herunder vedhæftede filer. Valg af denne indstilling vil sikre, at indholdet mappen er genbefolket af mailserveren.

5 Gem alle de mail-indstillinger, du ændret og forlade menuen IMAP-indstillinger.

6 Vælg din mail klients sende og modtage mulighed for at hente ny post og vende den slettede mappe på din computer.

TIPS

  • E-mails, der er markeret til sletning og vises med linjer gennem dem er erstattes.
  • En slettet meddelelse, du har valgt til permanent fjernelse er ikke erstattes.

relaterede artikler