Sådan gendannes Fil serienumre

November 14

De fleste programmer, der er installeret på en computer kræver et serienummer. Disse tal låse indholdet af anlægget disken (eller download) og sikrer programmet er autentisk. Når installationen er afsluttet, ikke længere er nødvendig serienummeret, men det har til huse på computeren. Indimellem kan programmet fjernes, og hvis programmet skal geninstalleres, kræves den serielle nøgle.

Instruktioner

1 Download "Product Key Explorer." En gratis fulde version prøveversion er tilgængelig fra stedet og vil vare i 15 dage.Dette program har kun én funktion, til at scanne computere og registrere alle brugte serienumre.

2 Installer softwaren. Dette kan gøres ved at åbne ikonet downloadede program og følge trinene i installationsguiden for at fuldføre konfigurationen.

3 Start Product Key Explorer. Vælg hele "C:" driver og udføre scanningen. Når scanningen er færdig, vil en liste over programmer, sammen med serienummer og installationsdato vises. Vælg det program, som du vil nummeret, og det vil blive vist. Det kan være en god ide at notere nummeret ned til senere brug.


relaterede artikler