Sådan bruges Guided Edit i Adobe Photoshop Elements

September 22

Sådan bruges Guided Edit i Adobe Photoshop Elements


Adobe Photoshop Elements har tre redigering tilstande. Fuld Edit Mode er den mest ligner Professional Adobe Photoshop, men uden en masse af værktøjerne. Quick Fix tilstand gør det nemt at bruge skyderkontroller til de mest populære redigeringsfunktioner (se min artikel om Quick Fix Mode). Den Guided Edit Mode er for nybegyndere og giver nem-at-bruge "wizards" med trin-for-trin instruktioner. Guidet Edit kan bruges til mange redigeringsfunktioner og visse projekt funktioner som Photo Merge og Face Flet. I denne artikel vil jeg explorer nogle af de mere populære guidede redigere valg til at give dig en idé om, hvordan man bruger guidet redigeringstilstand. Hvis du er ny til billedredigering er dette et godt sted at begynde at eksperimentere.

Instruktioner

1 Sådan bruges Guided Edit i Adobe Photoshop Elements


Start Adobe Photoshop Elements og åbne et billede til redigering. Bemærk, at under EDIT knappen til højre, at du har tre valgmuligheder. Klik på guidede at åbne Guided Edit menu af valgmuligheder.

2 Sådan bruges Guided Edit i Adobe Photoshop Elements


Den Guided Edit menuen er på højre side af skærmen. Der er fem typer eller kategorier af redigeringer. Der er grundlæggende redigeringer som beskæring og farveskift. Der er også komplekse redigeringer som at fjerne en farve støbt eller skamplet. Når du vælger et valg, vil en trin-for-trin guide åbne op for hver redigering giver dig værktøjet og den hjælp, du har brug for at bruge det ordentligt. Valget "Guide til redigering af et foto" vil føre dig gennem alle redigeringer trin for trin fra beskæring til farvestik korrektion

3 Sådan bruges Guided Edit i Adobe Photoshop Elements


Først, lad os se på et simpelt redigering som beskæring. Bemærk du kan vælge din "før og efter" visning i bunden af ​​skærmen. Jeg finder det meget nyttigt at have den før og efter visning tilgængelig mens du gør redigeringer. Når du vælger CROP vil du se en beskæring boks i "efter billedet box", som du kan justere ved at vælge håndtagene på beskæring kassen. Når du klikker DONE billedet beskæres. Husk at gemme det til et nyt filnavn, så du ikke overskriver originalen.

4 Sådan bruges Guided Edit i Adobe Photoshop Elements


Komplicerede redigeringer som farvestik korrektion er nemme at gøre med GUIDED EDIT. En farvestik er, når der er en uønsket farvestik til et billede. Se på billedet til venstre. Det har en lille magenta cast. Dette skyldtes en manglende hvidbalance korrekt under billedoptagelse. For at rette dette jeg simpelthen nødt til at følge instruktionerne og vælg værktøjet Pipette. Du vil se det blive vist, når du bevæger musen over EFTER billedet. Ved blot at identificere den rene hvide af billedet, bliver støbt fjernes automatisk. Det EFTER billedet ser meget bedre og mere naturligt. Hvis der ikke er en ren hvid i billedet, skal du vælge det mest gennemskuelige neutral grå.

5 Sådan bruges Guided Edit i Adobe Photoshop Elements


Der er mange andre typer af guidede redigeringer rådighed. Du kan rette pletter og røre op billeder med spot healing børster. Du kan også Flet Fotos sammen til ét billede. Du kan rotere og ret billeder og endda justere hudtoner. Eksperimenter med alle de forskellige guidede redigeringsfunktioner at få en fornemmelse for, hvad du kan og ikke kan gøre. Du skulle prøve den "Vejledning til redigering af billeder" først, som vil føre dig trin for trin gennem alle de funktioner. Husk, at du ikke gør nogen ændringer i de faktiske billeder, indtil du gemmer dem.

TIPS

  • Brug altid kopier af billeder, for at bevare integriteten af ​​dit billede arkiv.
  • Gem altid til et nyt filnavn, så du ikke ved et uheld overskriver originalen.

relaterede artikler