Hvordan laver farvede diagrammer i Excel

April 8

Microsoft Excel gør det nemt for brugere at oprette regneark og diagrammer, der er interaktiv og nem at forstå. Du kan oprette et diagram af en farve, eller du kan oprette farvede diagrammer med flere farver, der adskiller diagrammet i sektioner. Med et par klik med musen, kan du gøre dit dokument visuelt tiltrækkende og præsentabel til kunder og medarbejdere.

Instruktioner

1 Start Excel-programmet og åbent regneark, du gerne vil ændre ved at klikke på "File" fanen øverst i vinduet og vælge "Åbn" fra drop-down menuen. Find din Excel-fil, og klik på "OK" knappen for at åbne.

2 Vælg alle cellerne i det diagram, du vil gøre til en farvet diagram. Klik på cellen i øverste venstre hjørne og trække musen hen til det nederste højre hjørne af den sidste celle, du ønsker at inkludere i den farvede diagram.

3 Klik på "Fyldfarve" knappen, som er formet som en maling spand, placeret på værktøjslinjen Formatering. En rullemenu skal vises med en palet af forskellige farver.

4 Venstre-klik på den farve, du ønsker at gøre din farvede diagram. Farven bør nu anvendes på de markerede celler i dit diagram.