Hvordan opretter jeg en gratis Printable Redneck Fødselsdagskort?

March 5

Hvordan opretter jeg en gratis Printable Redneck Fødselsdagskort?


Uanset om du har fået en sydlige ven om at opleve dreje et år ældre, eller du blot ønsker at narre nogen om hans redneck personlighed, kan det være svært at fange, at stemningen på en generisk store-købte kort. Brug i stedet din computer til at lave et fødselsdagskort, der virkelig hits hjem. Din computer kan allerede have grafiske programmer installeret på det du kan bruge til at lave et fødselsdagskort og du kan også eksperimentere med at downloade gratis software forsøg for at gøre redneck-kort uden at investere penge i software.

Instruktioner

Brug Publisher

1 Åbn Publisher eller downloade en gratis prøveversion og klik på knappen "Lykønskningskort" på afsnittet "Tilgængelige skabeloner". Rul gennem fødselsdag skabeloner eller dobbeltklik på "All Birthday" mappen. Der vil ikke være nogen redneck-kort, men du kan ændre hele teksten og billeder som du opretter kortet. Dobbeltklik på et kort, og det åbner på Publisher arbejdsområde.

2 Klik i teksten på forsiden af ​​kortet; ordene bliver fremhævet. Skriv din nye tekst direkte over toppen af ​​den skabelon ord, såsom "Hick ... Hick ... hik!" Gentag dette for teksten inde i kortet, såsom "Jeg ville ikke kalde dig en hick på din fødselsdag! Kun på de andre 364 dage om året. Tillykke med fødselsdagen!"

3 Højreklik på en pladsholder billede på kortet og vælg "Skift billede". Vælg "Clip Art". Skriv et ord eller en sætning, såsom "traktor", "øl", "pick up truck" eller "guitar" i "Søg efter" feltet og klik på "Go". Andre valgmuligheder omfatter fødselsdag ord som "kage", "balloner" eller "gaver". Rul gennem design billeder og dobbeltklik på den ene, der vises i stedet på kortet. Gentag for de andre billeder på kortet.

4 Klik på "Page Design" -fanen øverst på skærmen. Rul gennem farveblokkene og dobbeltklik på en til øjeblikkeligt ændre farverne på kortet for at dem, der ville passe din vens præferencer. Kortet opdateringer i Publisher rummet.

5 Klik på menuen "Filer", klik på "Gem som", skrive et navn til kortet og gemme det på din computer.

Brug af Photoshop

6 Åbn Photoshop eller downloade en gratis prøveversion. Klik på "File" og vælg "Ny". Navngiv filen "RedneckCard" og sæt dimensioner 4 i. Med 6 i. For et fotokort og klik på "OK".

7 Træk ned menuen "Filer" igen og vælg "Åbn". Gå til et foto, så som din vens traktor, og dobbeltklik på filen, så den åbner i Photoshop arbejdsområdet. Tryk og hold "Ctrl" tasten på tastaturet, og træk og slip foto ind i feltet "RedneckCard". Hvis det åbner for stor, skal du klikke på "Rediger", vælg "Transform," klik "Scale" og formindske billedet på plads på kortet.

8 Klik på "Type" værktøj, der ligner et "T" på "Funktioner" paletten. Vælg en skrifttype, farve og størrelse for kortets budskab, og klik på kortet.

9 Indtast fødselsdagshilsen, såsom "Jeg skulle til at købe dig en traktor for din fødselsdag, men jeg har lige fået dig dette kort i stedet. Tillykke med fødselsdagen!"

10 Klik på menuen "Filer", vælg "Gem som" og gem kortet til din computer.

Brug Word

11 Åbn Word eller downloade en gratis prøveversion. Klik på menuen "Filer" og vælg "Ny". Klik på knappen "Lykønskningskort" i afsnittet "Office skabeloner" og klik på "Begivenheder og arrangementer" mappe. Rul gennem fødselsdag kort skabeloner og dobbeltklik på en til at åbne det i et nyt Word-vindue.

12 Fremhæv pladsholder hilsen på kortet og type over det med dine egne, såsom "De gør ikke rednecks som dig længere." Gentag dette for at tilføje mere tekst til kortet, såsom "Gudskelov for det! Tillykke med fødselsdagen, bror."

13 Klik én gang på en pladsholder billede på kortet, og tryk på "Slet" for at fjerne det. Klik på fanen "Indsæt". Hvis du har dit eget billede til brug for kortet, skal du klikke på knappen "Billede", find billedet og dobbeltklik på den for at føje den til kortet. Ellers skal du klikke "Clip Art" og skrive et ord eller en sætning i "Søg efter" boks. Klik på "Go" rulle gennem resultaterne og dobbeltklik på et billede for at føje den til kortet.

14 Klik på "Sidelayout" fanen på båndet. Klikke på knappen "Page Color" i midten af ​​skærmen. Klik på en farvet boks til øjeblikkeligt at give dit kort en baggrundsfarve, såsom traktor grøn.

15 Klik på fanebladet "Filer", vælg "Gem som", skrive et navn til kortet og gemme det på din computer.


relaterede artikler