Hvordan man opbygger en computer for Under $ 1000

April 4

Hvordan man opbygger en computer for Under $ 1000


Opbygning af en computer for mindre end $ 1.000 er ikke svært, hvis du tager tid til forskning dine muligheder og genbrug periferiudstyr fra din gamle computer, som stadig er i god form. Selv hvis du ikke har computer hardware, der kan genbruges, bygge en computer for mindre end $ 1.000 er ikke så svært, så længe du overvåge dine udgifter og undgå at købe dyre tilføjelser, du ikke har brug for.

Instruktioner

1 Undersøg type hardware du får brug for din computer. Hvis du kun har planer om at bruge din computer til web browsing og tekstbehandling, vil dine krav være minimal. Hvis du ønsker at bruge din computer til at redigere videooptagelser eller musik, kan du have behov for særlig hardware. Afhængigt af hvad du agter at bruge din computer til, kan det være nødvendigt specifikke computerudstyr. Du kan reducere omkostningerne ved at bruge din skærm, tastatur og mus fra din gamle computer eller ved at købe dem brugt fra en lokal genbrugsforretning.

2 Bestem hvilke komponenter fra din gamle computer kan genbruges i din nye computer. Afhængig af din eksisterende hardware og dine computerbehov, kan flere af dine komponenter fra din eksisterende computer være anvendelige i din nye computer. Eksempler omfatter harddiske, dvd-drev og grafikkort. Generelt komponenter som mikroprocessorer og bundkort er ikke genbruges som en ny computer vil kræve forskellige komponenter. I de fleste tilfælde kan du springe dyre tilføjelser såsom SSD harddiske, high-end grafikkort og high-end lydkort.

3 Køb en barebones computer fra en velrenommeret computer forhandler. En barebones computer indeholder generelt computerens kabinet, et bundkort, en mikroprocessor, et skærmkort og RAM. Mange barebones computere kommer håndstestet. Må ikke købe den mest moderne barbones computer på markedet som en ældre model vil være betydeligt billigere.

4 Tilføj din eksisterende hardware til barebones computer. Hvis du ikke har eksisterende hardware, købe en harddisk, et dvd-drev og andre komponenter, der er nødvendige for din nye computer. Husk, at flere barebones edb-systemer kommer med integrerede grafikkort. En integreret grafikkort kan ikke være ideelt, hvis du har planer om at spille krævende computerspil, men det vil spare dig en hel del penge. Derudover har lav kapacitet harddiske faldet drastisk i pris, og et drev med mindst 100 GB lagerplads er tilstrækkelig til web browsing og tekstbehandling.

5 Installer et operativsystem til din nye computer, når du er i stand til at starte op efter installation alle nødvendige computerens komponenter. Hvis du allerede har tilbragt størstedelen af ​​dine penge til computerkomponenter, overveje et frit styresystem, såsom Ubuntu Linux.

TIPS

  • Hvis du ønsker at bygge en computer fra bunden, bare købe en computer sag, bundkort, computer fans, en mikroprocessor og RAM. Husk, at bygge en computer fra bunden er langt mere arbejdskrævende og ikke nødvendigvis meget billigere.
  • Ældre IDE-harddiske er muligvis ikke kompatible med nyere barebones computere.

relaterede artikler