Corel Draw X3 Tutorial

May 30

Corel Draw X3 Tutorial


Corel Draw X3 er et program til at producere rige dokumenter, der kombinerer tekst og grafik. Brug Tegn effektivt indebærer anvendelse af en række værktøjer, der spænder over oprettelse af dokumenter, side layout og indhold produktion og forvaltning. Men at komme i gang på vej til færdigheder med Draw, alt du behøver er at udforske de mange funktioner i bare ét indhold værktøj, såsom tekst boksen.

Opret et nyt dokument

Start med at oprette et nyt dokument i Draw X3. Menuen Fil giver dig to muligheder for denne opgave. En af dem, "Ny fra skabelon", bruger dokumentskabeloner. Du vil sandsynligvis være bekendt med skabeloner, hvis du har brugt enhver moderne tekstbehandlingsprogram. Skabeloner er mester dokumenter, hus brugte indhold og layout elementer.

Uanset hvilken Ny dokumenttype, du vælger, gå videre udstikker din side. Retningslinjer er centrale værktøjer til layout i Draw, og to almindelige layout værktøjer er de lodrette og vandrette linealer i de vigtigste Draw vinduet.

Brug Snapping Feature

Træk de vandrette eller lodrette linealer på siden, mærke den stiplede linje hver producerer. Du kan vælge at have andre elementer i din side - rektangler og tekst, for eksempel - snap til disse linjer.

Prøv snap effekt ved først at aktivere den: Check punktet "Snap til retningslinjer" i menuen "Vis". Derefter lave en ny tekst objekt ved at klikke på "A" -formet ikon på skærmen til venstre værktøjslinje. Træk hen over dokumentet til tekstfeltet, og slip musen.

Skriv nogle tegn i tekstfeltet, og vælg derefter "Pick" værktøj med sin pegepind-formede ikon i venstre værktøjslinje. Grab tekstboksen ved dens centrum "x" og træk det mod retningslinje du tegnede. Se boksen snap til retningslinje, når det bliver tæt på den. Du kan justere snap-at distancere med "Snap til Object" post under "Vis" og "Setup" menuer.

Skift Tekststørrelse og Typeface

Med tekstfeltet justeret, justere størrelsen og skrifttype på din tekst indhold. Gør det med værktøjslinjen Egenskaber, der er direkte over hovedskærmen. Brug værktøjslinjen Egenskaber til at konfigurere eller indstille parametrene for enhver Draw X3 værktøj efter du aktivere værktøjet. For den tekst, du har produceret, ændre skrifttype og størrelse egenskaber med drop-down lister på værktøjslinjen Egenskaber.

Resize og Roter tekst

Flyt ind manipulere hele teksten blok: vælg "Pick" værktøj fra venstre værktøjslinje og vælge tekstfeltet. Træk en af ​​pladsen dimensionering håndterer omkring boksen for at ændre størrelsen på boksen langs en bestemt dimension. Klik et vilkårligt sted i tekstfeltet én gang for at ændre dimensionering håndtag til rotation håndtag. Nu kan du rotere kassen og teksten indeholder til enhver vinkel. Flyt omdrejningsaksen selv ved at klikke på plet ikon, der repræsenterer det, og derefter trække til en ny placering.

Når du er færdig crafting dit dokument, kan du gemme den i standard Corel Draw X3 format. Eller vælg et andet format for at gøre dokumentet læses af andre programmer, herunder Adobe Illustrator og Autodesk tre-dimensionelle design program AutoCAD.


relaterede artikler