Hvad er Adobe Dreamweaver CS3?

August 13

Adobe Dreamweaver CS3 er en web-software program, der giver fulde støtte til hjemmeside oprettelse og ledelse. Denne avancerede program opfylder behovene for mange færdigheder niveauer, fra professionelle webdesignere til begyndere bare lære om side skabelse. Læs videre for at opdage nogle af de vigtigste funktioner, der gør op Dreamweaver CS3.

WYSIWIG Generator

Adobes WYSIWIG (Hvad du ser er hvad du får) generator giver en side, der giver mulighed for redigering af indhold og giver brugerne en visuel måde at holde styr på udseendet af dokumentet, som det skrider frem. Ved hjælp af en "Egenskaber" vinduet, kan skabere klikke på forskellige knapper på værktøjslinjen for at udføre forskellige handlinger, såsom formatering tekst, indsætte links eller tilføje forskellige typer af lister til siden. Da disse handlinger finder sted, Dreamweaver genererer automatisk HyperText Markup Language (HTML) kode, som skaber web-dokument.

Indsæt Window

Brug CS3 's "Indsæt" vinduet, website elementer, såsom formularer, tilføjes med et klik på en knap. Ved at placere markøren i WYSIWIG mening brugere bestemme, hvor de vil funktionaliteten at gå og klik på navnet på det element til at få en skræddersyet "Egenskaber" vinduet skal vises. Dette vindue giver mulighed for tilpasning af elementet, såsom at angive antallet af rækker i en tabel, samt formatering forbedringer gerne tilføje en tabel border farve.

CSS Support

Cascading Style Sheets (CSS) er branchens standard for styling websider og Dreamweaver giver flere muligheder for støtte til denne funktion. For dem, der er nye til CSS, udgave CS3 omfatter stil regel skabeloner i "Nyt dokument" dialogboksen, at brugerne kan begynde at oprette sider fra. Derudover "CSS" vinduet giver mulighed for større skræddersyet stil som brugerne kan vælge indhold og klikke på ikonerne med nye formatering regler. Yderligere, hvis en ekstern typografiark allerede er skabt, giver Adobe et link knap, der importerer reglerne stil og giver brugerne mulighed for at redigere style sheets inde i Dreamweaver programmet.

Media Implementering

Medier, såsom fotos og musikfiler, er udbredt blandt websider og Adobes Dreamweaver giver en problemfri integration til dette ekstraudstyr. Efter at have skabt dokumenter og gemme dem i den ønskede mappe, kan brugerne vælge indhold til at linke til ved at klikke på knappen "Link" i "Egenskaber" vinduet, eller de kan få adgang til "Indsæt" vinduet til at klikke på det relevante ikon medier. Denne opgave beder Dreamweaver CS3 til at skabe den kode nødvendigt at kunne hente filen når der klikkes. Desuden CS3 indeholder også en avanceret samarbejdsforhold med PhotoShop grafik editor ved, at brugere kan vælge en hvilken som helst del af en fil og indsætte det direkte i et Dreamweaver dokument.

Spry Integration

En vigtig tilføjelse til Adobe Dreamweaver CS3 er implementeringen af ​​Spry widgets. En widget er en del af side kode, der samler HTML, CSS og JavaScript til at skabe en dynamisk brugeroplevelse. Desuden Spry også en ramme for Ajax-teknologi, som giver en endnu rigere Internet miljø. For eksempel ved hjælp af Spry knapperne i "Indsæt" vinduet, kan brugerne oprette formularer, der automatisk foreslå, hvad de besøgende måske ønsker at komme ind, eller de kan skabe avancerede menulinjer, der ikke kræver yderligere side belastninger, når et menupunkt der klikkes.