Hvordan kalibrerer jeg en HP 2840 Color LaserJet Scanner Lamp?

December 31

Hewlett-Packard (HP) LaserJet 2840 er en farveprinter, der er også en scanner, kopimaskine og fax komponent alt i én enhed. Printerens scanner leveres med en automatisk arkføder, der lader dig scanne en stak papirer i stedet for en ad gangen. Når du scanner problemer udvikler herunder scanninger, der er for lys, manglende ord og toner vises omkring ord, er det tid til at kalibrere din HP LaserJet 2840 s scanner lampe. Kalibreringen realigns lampen og er tilgængelig via printerens kontrolpanel.

Instruktioner

1 Tryk på knappen "Menu" på HP LaserJet 2840 kontrolpanel. Tryk på knappen ">" for at navigere mulighederne og vælg "System setup." Tryk på "Enter" knappen.

2 Tryk på knappen ">" for at navigere til og vælge "Print kvalitet." Tryk på "Enter". Tryk på knappen ">" igen for at navigere til og vælge "Kalibrer farve." Tryk på "Enter".

3 Tryk på knappen ">" for at navigere til og vælge "Kalibrer nu." Tryk på "Enter" for at starte kalibreringen. Displayet vil vise "Kalibrering" og derefter "Ready", når processen er færdig.

Kalibreringen proces vil kun arbejde, mens HP LaserJet 2840 er i en "Klar" tilstand. Det vil ikke køre, mens et udskriftsjob udskrives eller forarbejdning.