Sådan Kontroller Ping på dit hus

May 14

En af de mest alsidige værktøjer til fejlfinding et netværk er Windows Kommandoprompt. Ud over at kontrollere, ændre eller nulstille din forbindelse, kan du sende en ping anmodning fra din hjemmecomputer til en ekstern server. Mens du hurtigt kan tjekke din latency ved hjælp af Ping-kommandoen, kan du også tjekke alle stier fra dit hus til en ønsket server ved hjælp af Tracert kommandoen, hvis navn er en forkortelse for "spor rute." Dette er vigtigt for at identificere et muligt problem med din forbindelse, da det giver dig mulighed for at bestemme, hvilken server svarer ikke. Start Tracert kommandoen direkte fra menuen Start.

Instruktioner

1 Åbn menuen Start i Windows. Skriv "Tracert www.sitename.com" eller "Tracert IP-adresse", og tryk på "Enter". Dette åbner en kommandoprompt vindue og kører et spor-route kommandoen. Exchange "www.sitename.com" eller "IP-adresse" med hjemmesiden eller IP-adresse, du ønsker at pinge fra dit hus.

2 Tillad et par øjeblikke for kommandoen til at fuldføre. Når færdig, vil du se meddelelsen "Trace Complete".

3 Kig på "1" linje. Dette er den første af en serie af humle. De tre numre ud for "MS" (millisekunder) er dine latenstid værdier. Ping testes tre gange. Dette giver dig mulighed for at beregne et gennemsnit for at se, hvor konsekvent forbindelsen er. Optimalt, alle tre af disse tal skal være inden for få millisekunder af hinanden.

Det sidste sæt tal er IP-adressen. Denne første hop er din gateway. Dette er typisk en router, switch, hub eller din internetudbyder.

4 Kig på de næste par linjer. Disse er alle serverne pakken du sendt passeret før dit mål. Dette kan ofte bruges til avanceret fejlfinding en forbindelse problem.

For eksempel, hvis store mængder af hjemmesider ikke indlæses, dette kan anvendes til at lokalisere, hvor problemet kunne være. Hvis du ser stjernerne i stedet for tal siden MS, ping anmodning fik timeout. Men det er ikke altid der er et problem.

5 Kig på den sidste linje over "Trace Complete" besked. Dette er den ønskede destination. Antallet af den sidste linje er den samlede mængde af humle mellem dit hjem og destinationen adresse.


relaterede artikler