Sådan oprettes Shared Services på en Administration Home Page

May 9

Når du er administrator, kan du oprette forbindelse til Central administration af SharePoint hjemmeside for at styre brugeroplysninger med den tilsluttede webapplikationen. Med administratorrettigheder, kan du også styre, hvilke typer af brugere services kan få adgang til. Du kan manuelt tilføje en webtjeneste til at være en bruger med dine andre SharePoint server tjenester ved at oprette en fælles udbyder. Når du har gennemført den delte tjenester proces, kan du få vist din tilføjede ansøgning fra de vigtigste hjemmeside for Central administration af SharePoint hjemmeside.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser og gå til Central administration af SharePoint hjemmeside. Klik på "Application Management" fanen.

2 Klik på indstillingen "Opret eller konfigurere denne gårdens shared services", og klik derefter på "Ny SSP" valgmulighed. Klik på "Opret en ny webapplikation" valgmulighed.

3 Klik på "Opret en ny IIS web site", og vælg derefter den sikkerhed, indstilling, du vil bruge fra afsnittet "Sikkerhed Configuration".

4 Vælg "Opret ny ansøgning pool" fra afsnittet "Application Pool" og derefter indtaste et navn for din ansøgning ind i tekstfeltet.

5 Klik på "Konfigurerbar", og derefter indtaste dit brugernavn og password. Klik på "OK" knappen og derefter klikke på det program, du har tilføjet.

6 Vælg din web applikation igen, og derefter indtaste dit brugernavn og adgangskode igen. Klik på "Nej" i "SSL for Web Services" sektionen.

7 Klik på "OK" to gange på knappen for at vende tilbage til administrationen hjemmesiden. Den nye applikation shared service vil blive tilføjet til hjemmesiden.


relaterede artikler