Sådan fjernes MSN Search Toolbar

November 23

Sådan fjernes MSN Search Toolbar


MSN Search Toolbar er en browser add-on program fra Microsoft, der giver ekstra værktøjer til internetsurfing. Du kan starte en søgning inde fra værktøjslinjen få seneste nyheder og opdateringer, og tjekke din e-mail. Men hvis du er utilfreds med den service, så du kan afinstallere værktøjslinjen ved at bruge Windows-funktioner. MSN Toolbar er et gratis program, og du kan geninstallere det senere.

Instruktioner

1 Gå til "Start" menuen og klik på "Run". (Skriv "Kør" og tryk på "Enter" efter at have klikket på "Start" i Windows 7 og Vista.)

2 Skriv "appwiz.cpl" og tryk "Enter" for at opdrage den "Tilføj / fjern programmer" (Windows XP) eller "Programmer og funktioner" (Windows 7 og Vista) vindue.

3 Rul ned på listen over programmer, skal du klikke på "MSN Toolbar" og derefter på "Fjern" (Windows XP) eller knappen (Windows 7 og Vista) "Fjern".

4 Følg anvisningerne for at afinstallere add-on program, og genstart computeren.

TIPS

  • Du kan også bare skjule værktøjslinjen. Højreklik et vilkårligt sted i en tom plads på din browsers menu bar, og fjern markeringen "MSN Toolbar." Du kan gendanne den senere.
  • Gå til "Start" menuen, klik på "Control Panel", dobbeltklik på "Tilføj / fjern programmer" (Windows XP) eller klikke på "Fjern et program" (Windows 7 og Vista), og derefter fortsætte med trin 3, hvis du kan ikke starte kommandoen "Kør".

relaterede artikler