Sådan spiller Spil til gavekort & Præmier

August 5

Sådan spiller Spil til gavekort & Præmier


Online spil er en populær måde at fordrive tiden. Fans af de klassikere som solitaire, mah jong og Freecell kan nu forkæle i at spille deres favorit spil, mens du tjener en lille bonus. Mange online spil sites tilbyder incitamenter til at spille spil. For hvert spil du spiller, optjener du poletter, mønter eller godbidder som senere kan indløses til indgange til spændende præmie tegninger til elementer såsom kontanter, elektronik, gavekort og meget mere.

Instruktioner

1 Vælg en af ​​de mange online spil sites, der tilbyder præmier for at spille. Et par gode steder til at begynde med er Pogo.com, IWON.com og GreatDayGames.com. Opret en konto på dit valgte sted eller oprette konti på flere og spredt ud din præmie poster.

2 Gennemgå procedurerne for at vinde kontanter og gavekort. På GreatDayGames, bliver du belønnet med "behandler" for at gøre sig godt i deres spil. Hos IWON du optjener mønter for at spille støtteberettigede spil, og med Pogo du tjener poletter. Dine behandler, mønter eller poletter kan så handles i for poster i præmie tegninger.

3 Spil dine foretrukne spil for at tjene godbidder, mønter eller poletter. Spar op din indtjening efter behov for at indtaste tegninger til præmier, du er mest interesseret i.

4 Gennemse præmie tilbud og indsende dine indtastninger. IWON og Pogo tilbyder månedlige og ugentlige kontante konkurrencer. IWON tilbyder også en årlig giveaway mens Pogo runder sine tilbud med en lille daglig pengepræmie. GreatDayGames er stedet at gå til gavekort og andre præmier såsom spil til download.