Hvordan man laver en Glossy Logo i Illustrator

August 15

Vektorgrafik har mange fordele i forhold til bitmaps billeder. En af disse er, at de producerer meget mindre filer. Når grafik kunstnere har brug for en vektor logo, vil de henvender sig ofte til Adobe Illustrator, der har en bred vifte af værktøjer og funktioner. Bortset fra muligheden for at trække stort set enhver form, du har brug for et logo, kan du også tilføje forskellige effekter til det. For eksempel kan du ønsker at have det logo du har foretaget blank og skinnende. Dette opnås ved hjælp af Illustrator.

Instruktioner

1 Klik på Illustrator genvejen på skrivebordet for at starte programmet.

2 Vælg "File" i menuen og vælg "Åbn". I den dialogboks, der vises, skal du finde det logo du ønsker at tilføje en glans til og åbne den.

3 Vælg det lag, der indeholder en del af logoet du ønsker at gøre blank. For eksempel kan du vælge en farvet cirkel.

4 Hold "CTRL + C" for at oprette en kopi af cirklen i laget. Resize formen til at være omkring 2/5 af størrelsen af ​​den oprindelige og flytte det lidt ned.

5 Vælg begge objekter (i dette tilfælde cirkler). Vælg "Objekt" i menuen og vælg "Blend". Fra valgmuligheder, vælg "Make".

6 Brug "elliptiske form" værktøj til at skabe en fladtrykt elliptisk bane fyldt med en sort og hvid gradient. Vælg stien.

7 Gå til "Åbenhed" panel og vælg "Screen Blend Mode."