Sådan konfigureres en router til FTP

April 7

Sådan konfigureres en router til FTP


Det er muligt, at du har brug for at konfigurere routeren, så din FTP-server vil oprette forbindelse til den. Routeren er hvad indeholder din internet-IP-adresse, ikke selve computeren, og routeren er nødt til at dele FTP-serveren. Når du kender din IP-adresse og er sikker på din firewall værker, kan du derefter konvertere routeren. Bemærk, at dette kan variere afhængigt af din FTP-server og router, så find ud af alle tilgængelige manualer.

Instruktioner

1 Gå til konfigurationssiden til routeren, som ofte er online og tilgængelige via routeren producentens websted.

2 Adgang til siden for routerens portinterval forwarding. Linket eller fanen for applikationer er normalt det sted at gå.

3 Input "FTP" i den første tilgængelige boksen i kolonnen "Application". I rækken for denne nye applikation, sætte "21" under både "Start" og "Slut".

4 Vælg "TCP" i drop-down boksen under "Protocol" for den samme række med din indtastet FTP program. Under "IP Adresse", indtaste adressen for maskinen med din FTP-server.

5 Opret en ny ansøgning række under FTP rækken, indtastning "PSAV" i Application kassen. Indtast portinterval til din FTP-server i starten og slutningen bokse. Input "TCP", og den samme IP-adresse til FTP-serveren.


relaterede artikler