Napster WMA til MP3 Conversion

April 5

Napster WMA til MP3 Conversion


Napster er i øjeblikket en abonnementsbaseret tjeneste, der giver brugerne mulighed for at downloade musik til at spille kun eller købe direkte. Begge former tilbyder musik i form af WMA-filer med kopibeskyttelse (DRM), hvilket begrænser filerne brug af dem, der henter dem. Konvertere dem til MP3-formatet giver brugerne fuldstændig frihed i brugen af ​​de musikfiler, købt. Kun musikfiler, der er købt direkte lovligt kan konverteres til MP3-filer.

Napster Historie

Napster begyndte som en gratis online musik peer-to-peer-fildeling program udviklet af Shawn Fanning og drives fra 1999 til 2001, hvor musikindustrien beskyldte programmet for krænkelser af ophavsret, og det blev beordret til at lukke af domstolene. For at betale retsafgifter og bøder, Napster begyndte en abonnementsservice. I 2002 blev Napster købt af tyske medier firma, Bertelsmann. Den Napster brand og logo blev senere købt af Roxio, Inc. som frigivet den nye musiktjeneste, Napster 2.0. Det blev til gengæld købt af amerikanske forhandler Best Buy i 2008.

Grunde til at konvertere

Der er flere grunde til, at nogen ønsker at konvertere Napster 2,0 WMA-filer til MP3. På grund af Napsters WMA filer bliver kopibeskyttet med Microsoft DRM (Digital Rights Management) teknologi, brugerne er kun i stand til at afspille filerne på computeren bruges til at downloade dem og, hvis brugeren opgraderer sin computer, licensen ikke længere er brugbare. De kopibeskyttede WMA-filer understøttes ikke af iTunes, hvilket betyder, at de ikke kan uploades til iPods eller iPhones.

Måder at hente

Der er to slags Napster 2.0 WMA-filer, der kan downloades. Hvis brugeren kun betaler abonnementsprisen for premium service, bliver WMA-filer kun spille og kan ikke brændes eller overføres, medmindre de er købt til en pris af 99 cent per spor. Hvis WMA-filer er købt, kan de brændes eller overføres til andre enheder. Det er ulovligt at fjerne beskyttelsen DRM kopi fra enhver kilde, herunder Napster 2.0, uden den rette licens. For lovligt at konvertere Napster WMV-filer, brugere nødt til at købe sporene før man går videre til at konvertere dem til ubeskyttede MP3-filer.

Konvertering

Ingen WMA-dekoder software giver kopibeskyttede WMA-filer, der skal konverteres til MP3. Den nemmeste måde at omgå kopibeskyttelse af WMA-filer er at brænde WMA filer til en cd med en cd-brænder, og derefter at rippe cd'en tilbage til computeren som ubeskyttede MP3-filer. De nyeste versioner af Windows Media Player (10+) giver dig mulighed for at brænde WMA-filer til CD, som bruger WAV lydformat. Så du bare rippe cd'en tilbage til computeren med et lydprogram, som CDMaster32, der bruger en MP3 encoder til at konvertere WAV-filer til MP3-filer på computerens harddisk.

Attributter Lost og vandt

Ved konvertering Napster WMA-filer til MP3-filer, der er nogle attributter tabt, og andre er vundet. ID3 og alle titel-tags er tabt under konverteringen, medmindre konvertering software kopierer tags over til MP3 filer under den brændende, rippe og konvertere proces. En stor fordel er, at Napster 2.0 WMA filer er kodet på 128kbits / sek, men når de konverteres til MP3, de resulterende filer på 160kbitsec.


relaterede artikler