Sådan Burn musik fra et mediebibliotek til en lyd-cd

July 31

Sådan Burn musik fra et mediebibliotek til en lyd-cd


Windows Media Player, eller WMP, er et mediebibliotek ansøgning og digitale medieafspiller, der blev udviklet af Microsoft. Dette program bruges til at lytte til musik og se videoer, men det kan også brænde lyd-cd'er. Du behøver ikke at være lænket til computeren for at lytte til din yndlingsmusik. Du kan bruge Media Player-biblioteket til ubesværet tilføje dine yndlingssange til Burn listen og skabe en tilpasset musik-cd.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på skrivebordet ikonet Windows Media Player. Hvis der ikke er på skrivebordet, skal du klikke på "Start" menu-knappen i nederste venstre hjørne af skærmen, og derefter klikke på ikonet Windows Media Player til at åbne programmet.

2 Klik på "Burn" i de vigtigste Windows Media Player-vinduet. En mindre vindue vil åbne på den side af Media Player.

3 Vælg "Library" valgmulighed, som er placeret på toppen af ​​skærmen Media Player, og klik derefter på "Songs". Dette genererer en liste over alle sangene i dit Media Player-biblioteket. Klik på et spor, som du vil føje til Burn liste, og trække det over til det vindue, der er mærket "Burn". Træk alle de sange, du ønsker på cd'en til dette vindue.

4 Ændre rækkefølgen af ​​sangene, hvis nødvendigt. Sangene vil blive brændt på cd'en i den rækkefølge, de er opført i "Burn" vinduet. For at ændre rækkefølgen, skal du klikke på en sang, og hold museknappen nede, mens du trækker den til den korrekte placering på listen.

5 Sæt en tom cd i computerens cd-brænder.

6 Klik på knappen "Start Burn", som er placeret i nederste højre del af skærmbilledet Media Player. The Burn vindue vises, og du kan se status for de sange, der bliver brændt til cd'en.

7 Fjern cd'en, når du ser meddelelsen, at brænde er færdig.